E posibil sa fi obserat deja ca-l placi, sunt baieti care citesc destul de bine fetele, si atunci te incearca sa vada cand cedezi, ca sa profite. Din pacate nu te sfatuiesc sa faci ceva in ceea ce-l priveste, ci mai degraba gandeste-te tu bine daca tii la el pentru el ca persoana sau doar pentru fizicul lui sau doar pentru ca te-a sarutat. Gandeste-te bine! Chiar daca ii vei ceda a doua zi se a comporta exact la fel si nu cred ca ai vrea sa suferi asa de mult.
Cati ani are tipul? Daca e mai mare de 17 parerea mea ca vrea doar sa se culce cu tine pentru ca altfel nu mi explic cum de nu schiteaza nimic a doua zi. Daca e mai mic cred ca e timid.
Vorbeste cu el dar nu il intreba din prima daca te place...afla ce hobby-uri ii place apoi spune-i si tu poate aveti lucruri in comun. Iar la faza cu sarutul si a doua zi a uitat nu stiu ce sa spun daca chiar nu te baga in seama chiar si dupa ce te-a sarutat! poate e mai bine sa il uiti.nu te supara
Tabittha, eu il placeam de dinainte sa stau cu el. Il plac pentru ca e linsitit, inteligent, stie cand sa vorbeasca si este si frumos. Tocmai asta e problema ca eu vreau ceva de durata. Poate ii e frica si lui si de asta nu se baga. Nu stiu...In orice caz e aiurea sa il vad din nou in fiecare zi la scoala si sa ma gandesc la el atata fara sa se intample nimic.
Daca ai fi importanta pentru el nu te-ar uita, te rog, lasa-l, si va veni el la tine cand te va placea
Pwp
ღNameღ
sa stii ca eu chiar il las si sunt lejera cu el. adica nu ma bag in seama doar cand chiar am nevoie de ceva de la el. Ideea e ca fierb in mine dar la exterior nu se vede nimic
Spune-i ca nu te simti bine cand vezi ca profita de tine si apoi te ignora
Stiu cum eee...ba nu, nu stiu...am alt caz
Dany_Daniel_1998 întreabă: