Eu cred ca ar trebui sa ii acorzi macar minimul de atentie si atunci o sa reusiti sa va apropiati mai mult eventul ai putea sa il intrebi ceva de genul..."ce faci dupa scoala iesi la un suc" sau pe "mess" sa il intrebi daca si-a scris sau stiu eu ce vezi si tu dar incearca sa ii acorzi atentie mai multa altfel o sa fie cam dezamagit.Succes!
Incearca sa flirtezi cu el, cu alte cuvinte fii disponibila. Zambeste-i si tu mai des, cauta si tu compania lui. Incearca sa ii arati ca il placi si cand iti face o propunere ( nu indecenta ) accepta. Iesiti undeva impreuna, glumiti, vorbiti despre orice iti vine in minte. Ideea e sa fii langa el.
Simplu.cand te mai invita undeva accepta. daca si el te place sigur va face el primul pas
Daca te place atunci nu e greu sa-i dai de inteles ca e ceva reciproc. poti incepe prin a-i accepta invitatiile in oras si vezi cum se comporta cu tine. daca continui sa-l refuzi va renunta la un moment dat si s-ar putea sa fie prea tarziu pentru tine. gandeste-te bine si lasa frica sau timiditatea la o parte. succes!
Te place un baiat, il consideri dragut, cunoastel, o sa ajungeti poate mai mult de prieteni.Ai incredere si totul va fi bine.
Da-i si tu mai multa atente arata-i si tu ca il placi si nu mai refuza atunci cand te invita undeva
Mutubal întreabă: