Hai sa iti zic cum se procedeaza(sti ca eu am experiente asemanatoare cu acest violator in serie):
iti iei un lantic din ala care se rupe repede.
il faci sa ti'l rupa cand incearca sa te prinda
cade pe jos
il impingi sub banca mea
eu il iau si il bag in pupitru sau undeva
tu nu il mai gasesti
il acuzi ca l-a rupt si l-a furat
vine tatal tau la scoala
eu il pun jos apoi ii iau din nou si spun ca l'am gasit
babuta ii scade nota la purtare...
raluca e fericita ca ii dai o recompensa
tu esti fericita ca ai scapat de violator
La parintii lui, daca ei nu iau o masura atunci la politie. Aceasta este hartuire sexuala, si indiferent cat de mare sau mic este tipul, are nevoie de o corectie.
Mai este varianta cu gasca, daca gasca ta este mai mare decat gasca lui, atunci sa-l puna la punct.
Socheaza-l si mergi dezbracata dupa ore,in fata lui! S-ar putea sa fie atat de uluit incat probabil, va incerca sa te imbrace el insa, nu-l lasa nicidecum! Sa se sature de vazut una alta!)
Doamne.ce dea raspunsuri inutile si proaste.-.- Numa dezbracate si alea alea, XoXo nu ii asculta, sper sa ai atata minte, in primul rand ai parinti tai, spune-le toata povestea asa cum ne-ai spus-o si noua, baiatul de 180 de KG are si el parinti, sper ca parinti tai sa comunice cu parinti lui, poate ajungeti la o intelegere, nici de gand sa te dezbraci sau ceva de genu, nu te da batuta! Aratai Stilu FUTAI!
Pai e un coleg cam dus.Sou ei odata ce vrea sau arata ce vrea te inteleg cum te simti dar alta alternativa in afara da asta nu stiu.
Ai discutat vreodată cu băiatu butoi. ca doi oameni normali? să.i explici cu frumosu să te lase-n pace. dacă nu îl spui părinților și alte din astea._.
Pai Daca cu diriga.na functionat parintii o sol. purrfect sau Arata.i ce vrea si sa scapi.Sauu vorba lui maradi3 Mergi dezbracata dupa ore.si o sa te imbrace chiarr ell:). Fundoii?