| Coryyyyy a întrebat:

Am un coleg in clasa (care il iubesc ). El imi atige sanii (si recunosc ca imi place ). Azi m-a intrebat daca nu vreau sa fac ...sex cu el. Cand am auzit am plecat si nu am spus nimic pentru ca mi-a fost frica si nu stiam ce sa raspund ( am 13 ani ). El are un prieten care are tot 13 ani si nu e virgin. Voi ce ia-ti fi raspuns? fundita

Răspuns Câştigător
| Ana_4223 a răspuns:

Pai:
1.ai 13 ani
2.este nesimtit
3.scoala pe primul loc
4.fiindca iai permis asta o data o sasi permita el a doua o raa si tot asa pana o sa ajungi sa o faci cu el
5. pune stop si punct nu-i mai permite ca o sa.ti para rau pe viiitor. Funda?

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Eu il pocneam, scuza-ma.E magar, colegul tau.Pt ca tu ii permiti sa te atinga, el te-a catalogat drept o fata usoara si a indraznit.Ar fi bine daca te-ai indeparta de el si sa nu-i mai dai nici o atentie, altfel te vei compromite complet, maine poimaine vei avea surpriza sa afli prin scoala ca s-a si culcat cu tine.Ai grija, gandeste ceea ce faci!

| shtephie a răspuns:

I'as fi dat cu jet laughing cum sa-si permita un simplu coleg sa propuna asa ceva laughing

| Biutzu a răspuns:

Pai ce sa zic e destul ca il lasi sa te atinga dar e cam devreme sa faci sex ar trebui macar sa astepti pana la liceu sa fi mai dezvoltata din toate punctele.si da cred ca ai procedat corect nu iti poate cere asa ceva dar probabil l-as fi intreba de e o gluma

| chakuza a răspuns:

In primul rand i-ai permis prea mult pentru varsta care o ai,in al doilea rand se vede ca el e cam "taran" daca ti-a zis-o asa in fata. Poate a zis-o la misto, nimeni nu stie, dar cel mai bine e sa stai cuminte.Mai ai de mancat.Nici macar nu ai ajuns la liceu si va ganditi la chestii marete... ohooo...

| Ion a răspuns:

Nicule, degeaba vb cu taicaso sa vina la scoala daca ea face tot asa. ea trebuie sa se schimbe nu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

eu nu i-as fi spus nimic lui, vorbeste cu parintii tai despre asta,chiat cu tatal tau, spune-i sa vina la scoala sa discute despre acest incident, ca daca il lasi in continuare sa te atinga o sa traga de tine pina la urma

| ofatavirgina a răspuns:

Iai permis sa iti atinca sanii? esta e abuz de minori! si scuze ce iti zic da numa o parasta il lasa sa faca asta