| Al33 a întrebat:

Am un coleg in clasa care imi tot spune "iubii" se da la mine si d`easte ...in fineoh go onasta nu conteaza Faza e ca el in fiecare pauza asculta manele si cam toti din cls spun ca daca ask manele inseamna ca esti[poponar, cocalar, rrom si bla bla bla] el imi este ca un frate. ce as putea face ca sa nu-l mai creada toata lumea as:X? am uitat sa mentionez funda!:X:X

8 răspunsuri:
| ionut7782 a răspuns:

Sustine-l si asculta muzica cu el chiar daca nu iti place doar asa il poti ajuta.fii aproape de el cand are nevoie de tine.

| Lluvia a răspuns:

Eu nu cred ca trebuie sa criticam oamenii in functie de muzica pe care o asculta.
Stii si tu, gusturile nu se discuta happy
Si nu trebuie sa te iei dupa ei, tu il cunosti, stii cum e, deci nu ii baga in seama pe colegi
Suntem totusi in sec 21...chiar criticm lumea dupa chestiile astea?straight face

Răspuns utilizator avertizat
| trixie13 a răspuns:

Tot ce face face in glumastraight facedeci nu te stresawinking

| IIIx333III a răspuns:

Spunele ca poate si ei asculta rock. Asta nu inseamna ca trebuie sa inceapa sa se taie pentru ca sunt emo nu? Sau... poate asculta muzica populara. Sunt cumva tarani? Nu. Incearca sa gasesti cate o explicatie la fiecare gen de muzica pe care il asculta colegii tai si sigur se vor gandi mai bine inainte sa il faca cocalar pe acel baiat. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti place de el nu trebui sa conteze ce spune colegii tai despre el...si nu trebui sa schimbi o persoana doar ca nu-ti place genul de muzica ascultat...acum u alegi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai sincer asa este...adica sa asculti manele te coboara la un nivel de unde e ff greu sa te mai ridici. tu nu ai ce face, el trebuie sa nu mai asculte manele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Santem o tra libera si totii putem alege ce vrem dar a asculta un gen de muzica anume asta nu trebuie sa ne faca alte persoane o anume discrimineare... ca si eu spun de rockari aceeasi chestiee... asa ca alegerea e a ta