El poate nu e direct din cauza prietenului care se teme sa nu il raneasca daca va fi cu tine,insa cel mai bine e sa vorbesti cu el deschis sa ii spui ca tu ai vrea sa fie ceva mai mult intre voi,nu vei regreta asta pentru ca din cate se vede e clar ca te place,un baiat ofera cadouri doar unei fete dintr-un grup cu mai multe fete doar dintr-un singur motiv,pentru a evidentia ca tu esti cea pe care el o alege din acele fete, el nu pescuieste cum se zice, nu imprastie cadouri si asteapta ca una sa cada, el te vede doar pe tine si vrea sa vezi si tu asta, nu poate fi prea direct din cauza prietenului insa va fi de acord daca va vedea ca si tu esti de acord.
Poi tu acorda atentia doar baiatului care iti place, acesta va capta indirectele si asta il va face sa lupte pentru tine! cat despre cel mai bun prieten al lui, ofera-i toata indiferenta din lume asa poate va inceta si te fa lasa in pace!
O noapte placuta iti doresc!
Celuilalt ii ofer toata indiferenta din lume uneori mai fac si pe nesimtita ca sa spun asa pentru ca nu mai pot sa il suport dar ei stau tot in ultimul timp numai impreuna adica pe el nu il pot prinde niciodata singur iar daca se nimereste sa fim singuri devine totul akward si tacem amandoi si ne privim cu coada ochilui sau el incearca sa ma intrebe random stuff si eu sunt satula de intrebarile astea. practic nu pot sa imi dau seama ce vrea sa faca daca tot stie ca aluia ii place de mine iar eu intr-o oarecare masura mi-am facut cunoscuta alegerea de ce s-a comportat asa si inca o mai face.
3 some! [glumesc] Cel mai bine e sa vorbesti cu el pe subiectu` asta, barem ai primit flori de la el, ce treaba are celalalt nu stiu daca tu nu stimti nimic pentru el. "pa si la Gara!".
Funny you sa vorbesc cu el despre asta? gen: hei sti eu te plac da-l in **** pe ala si fi cu mine. how about no! si celalalt are si el treaba. daca tu te-ai indragosti de tipa de care e indragostit cel mai bun prieten al tau ce ai face? ai zice sau ai tacea malc. el mi-a zis ca daca i-ar place ceva care nu ar putea sa fie al lui ar tace. si oricum el in prietenia lor el e cel care da si renunta pentru celalt
Deci el da si renunta si celalalt profita. cateodata se mai schimba roata.
Ar fi foarte bine dace ar fi asa!