| Alexandra101010 a întrebat:

Am un coleg in clasa frumos! Cum stiu daca ma place? Se uita in fiecare zii la mine si eu la el.ne uitam ochi in ochi. Nu exista zii in care sa nu ne privim in ochi. Cum stiu daca cher ma place.Va rog sfaturii. Mie imi place de el pentruu ca este frumos. (este o pbl. El ii italian iar eu nu stiu asa bine italiana stiu doar sa comunic)

7 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Poate,sunt sanse ca el sa te placa,poate, cred ca da, mai ales ca va priviti unul in cohii celuilant love struck

| Sweet111 a răspuns:

Posibil!
Dar oricum nu te lasa pacalita. unii baieti fac special asta. :p iti spun pentru. ca am patit-o si eu. sunt ft. smecheri baetii estea nu te lasa pakalita de ochii lor. big grinwinking
bafta love struck
pa pa wave

| Alexandra101010 explică:

Nuu nu bombonika! ca el ii italian.nu iis ca si romanii. te asigur.

| Sweet111 a răspuns:

Nu conteaza ca is italieni sau romani.nu se stie ce fel de persoana e.
Dar nu spun ca nu poate sa fie indragostit in tine. posibil.
cel mai bine e sa-l pui la incercarewinking

Da dar cum sa-l pun la incercare.ca nici nu stiu sa vorbesc cu el.(eu sunt din in Italia la scoala. sunt romanca da m-am mutat in Italia)

| Sweet111 a răspuns:

Incearka sa pui pe vreo prietena dea ata. cea mai buna. sa vb cu el.
Sau daca nu merge discuta chiar tu cu el.incepe sa comunici cu el, incearca sa te imprietenesti cu el cat mai bine,sa stai mai mult in preajma lui,sa ii zambesti,sa razi la glumele lui,sa te bagi cu el in seama pe diferite subiecet, sa vb cu el pe mess, si incet incet va veti apropia si daca simte si el ceva pentru tinr va iesi ceva intre voi... si se va observa daca te place cu adevaratwinking bafta!love struck

Mersiii