Atata timp cat va iubiti nu conteaza dif de inaltime, eu personal am avut doar o prietena care era cat mine (eu am 1, 76) restul erau sub inaltimea mea dar nu conta asta atat timp cat tineam unu la altu.
Buna,si intre mine si prietenul meu e o diferenta de 18 cm, bine ca nu m ise pare foarte mult, dar vreau sa mentionez ca inaltimea nu conteaza intr-o relatie.Nu are importanta inaltimea daca voi va intelegeti si va iubiti,mai ales ca e mai ok sa fie baiatul mai inalt, dar nu e obligatoriu.
Nu trebuie sa te complexeze acest lucru, sunt multe cupluri in situatia ta si nu au niciun stres.Si eu am o amica care are 1, 50 si partenerul are aproape 1, 90...si se iubesc, ea se simte foarte bine alaturi de el.
Important e sa tineti unul la altul si sa va respectati, nu sa stati toata ziua sa va masurati si sa va faceti complexe.
Nu ar trebui sa fii complexata ca esti mica. Daca nu reusesti sa te schimbi in gandire, despartiti-va si gaseste un baiat de 1.70 sa nu te mai simti prost.
Sincer nu mi-ar placea o fata foarte scunda.Cel putin 1.65 sa nu fie nevoie sa stau in genunchi langa ea cand o pup
Diferenta de inaltime nu trebuie sa fie un capat de tara;]atat timp cat ti la o pers nu trebuie sa te my intereseze altceva