N-are treabă zodia, când eu cu fosta ne-am cunoscut, eu sunt gemeni, ea balanță, conform teoriei astrologice zodiile astea sunt ultra-compatibile, să nu te iei niciodată după horoscop, eram exact total pe dos, deloc compatibili, într-un sfârșit ne-am despărțit fără să facem nimic.
Cel mai probabil nu ai trecut peste fostul, altminteri nu reuşesc să justific toată această absurditate. Ca şi cum ai spune, am cunoscut un bărbat, dar are ochii verzi şi zicala sugerează să nu-i cred...
Nu contează ce zodie e. Dacă aveți lucruri în comun și va înțelegeti. Nu vad unde e problema.
Dar tu cum te-ai simti daca te-ar intreba ce zodie esti tu si el sa zica,, aa. aceeasi zodie este si fosta mea, imi pare rau dar nu poate fi nimic intre noi"?
Vrei sa ai o relatie sau vrei sa dai ascultare unor publicatii care se autointituleaza atotcunoscatoare?
Bună! Sa știi ca..De foarte multe ori zodia își pune amprenta asupra omului. Nu credeam în chestii de genul pana nu am văzut personal asemănările. Nu spun ca sunt toți la fel.Dar de multe ori se întâmplă. Șansa trebuie oferita în momentul în care tu consideri ca este ceea ce trebuie! Asta nu îți poate spune nimeni! Observa l! Fii atenta cum se comporta cu tine! Cum îți vorbește. Cum reacționează în anumite situații. Trebuie sa fie bun, răbdător, intelegator, comunicativ și sa te respecte! Dacă nu găsești calitățile astea. Îți pierzi vremea! Sper sa faci alegerea corecta!?
Sa crezi ca pozitionarea ''interpretata'' a unor stele (care probabil nu mai exista) pe cerul observabil de pe suparafata planetei Pamant iti influenteaza relatia cu sexul opus sau iti dicteaza actiunile din viata de zi cu zi in anul 2020, e cea mai ridicola fantezie la care ar trebui sa te raportezi in loc sa studiezi si sa intelegi lumea din jurul tau.