| Andreiu68 a întrebat:

Am un dubiu! Am aproape 18ani si acum 3 luni de zile am avut primul meu contact sexual (fiind virgin) si m-a tinut 35 de minute pe ceas si nu am ejaculat( fata gemea, o pipaiam,schimbam pozitii,ne sarutam etc), nici nu simteam ca imi vine, dupa care am renuntat sa mai continuu.Acum o saptamana am avut un alt contact sexual cu alta persoana si in 6-7 minute eram gata. Vreau sa de ce oare prima data si virgin fiind m-a tinut atat de mult! Si acuma debea 5 min? Dupa primul act sexual, la 3-4zile m-am masturbat si m-a tinut cam 11-15min. O explicatie ceva? Si de acum vreau sa stiu cum fac ca sa dureze mai mult contactul sexual?

5 răspunsuri:
| raluk27 a răspuns:

Dude, tu faci sex sau te uiți la ceas?
Prima data te-a tinut mai mult pentru ca erai virgin, ulterior ti s-a obișnuit corpul. In timp, cu cat o faci mai rar, cu atat o sa termini mai repede data următoare. Si invers, cu cat o faci mai des, cu atat o sa dureze mai mult.
Ce nu înțeleg, e de ce te raportezi atat de mult la durata. Nu te uita la toti prostii care se lauda ca fac maratoane si dau 15 numere pe noapte. Crede-ma ca pentru o femeie nu-i nicio fericire sa-ti dea ăla lustrul juma' de oră. Poti avea un act sexual de calitate si in 10 minute. Decat mult si prost, mai bine putin si bun.

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Prima data erai stresat!
Nu știai dacă ce faci, faci bine sau nu.
Daca te uitai la ceas, te gândeai la ori ce alt ceva decât sa te bucuri de ce se întâmplă in acel moment. Faptul ca te gândești "de ce dracu nu termin ca au trecut x minute?" te poate face sa nu termini.
A doua varianta este ca fata era găleata!
In alta ordine de idei, știm ca de fapt tu vrei sa te lauzi ca in sfârșit nu mai ești virgin si ca ai făcut sex chiar de doua ori, chiar si mai mult, cu doua fete diferite.

| Steam321 a răspuns:

Lasa fetele date pe baietii

| damavicky a răspuns:

Poate pur si simplu cu fata de a doua oară nu ai simțit atâta pasiune si V-ați plictisit. Ca sa te țină mai mult probabil trebuie sa găsești persoana potrivită pentru care simți ceva mai multă pasiune si dorința in actul sexual.