| lipskissmiss a întrebat:

Am un iubit de 2 ani jumate, dar m-am imprietenit cu un baiat care e doar amicul meu si a venit la mine acasa in vizita pentru faptul ca e prieten si cu fratele meu si au jucat un joc. Prima data mi-a adus un trandafir, a doua oara mi-a cumparat o jucarie de plus(stia ca imi doresc), mi-a zis ca ma place si ca vrea sa fim impreuna, dar intelege ca nu se poate pentru ca eu sunt intr-o relatie perfecta.
SA II SPUN iubitului meu ca mi-a dat cadou un ursulet de plus sau nu?
Iubitul meu l-a vazut o singura data pe acest amic si s-au inteles ok.

14 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Spune-i. Il va deranja mult mai tare daca va afla de la altcineva.

| DenisIonut01 a răspuns:

Da,colegu are dreptate, spune-i ca l-ai primit de la x, daca il sti de fel gelos s-ar putea sa aveti de discutat laughing

| SkyPilot a răspuns:

Da,spune-i. Si asigura-l pe iubit de sentimentele tale pentru el si de faptul ca poate conta pe tine. Daca nu ii spui si afla singur isi va pierde increderea in tine.

Răspuns utilizator avertizat
| Kenya a răspuns:

Spune-i. Dupa poate afla din alta parte si va certati. Garanteaza-i ca nu esti interesata.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Eu zic sa nu i spui. Va iesi un conflict pe care ar trebui sa l eviti. De aflat nu prea are de unde sa afle. daca nu i spui tu. Oricum daca-i spui iti va cere socoteala pentru ca ai acceptat cadourile. Isi va inchipui oricum ca a fost mult mai mult decat a fost.

| ByCats a răspuns:

Trebuie sa fi sincera in relatia ta. Punete in locul lui. Dupa parerea mea, trebuie sa ii spui.Sa fi sincera :*

| fanta24 a răspuns:

Depinde cum e prietenul tau. Daca e genul ala de baiat super gelos, pe care il deranjeaza si ca saluti alti baieti pe strada, mai bine nu. Dar daca e intelegator, spune-i, e mai bine sa stie. Asa va vedea ca tu tii la el, si ca l-ai refuzat pe celalalt baiat pentru ca il iubesti. Sa nu te astepti ca ei sa fie prieteni data urmatoare cand se vor vedea. Probabil ca vor fi mici tensiuni intre ei, dar daca sunt baieti calmi, la atat se va rezuma totul.