Felicitari, daca ai reusit sa-l influentezi intr-o luna in bine! Tine tot asa!
In continuare depinde de tine, daca vei detine aceasta influenta sau nu, va ramane fidel langa tine sau va fugi la altele...
Merita o incercare... poate este adevarat... tu stii cel mai bine cum a fost cum e acum... se poate ca in cele 5 luni s-a indragostit de tine... de ce nu... orice om merite inca o sansa... insa eu in locul tau l-as avertiza... i-as spune ca inca o data mai aflu ca m-ai inselat esti liber sa pleci, inca o data simt ca iti bati joc de mine si de viata mea termin relatia... trebuie sa stie ca nu poate sa te umileasca... trebuie vorbit tot ce simti... trebuie sa ii spui si faptul ca nu ai incredere in el ca sa nu se simta cu totul in siguranta, increderea trebuie castigata si cu timpul se poate numai sa vrea, trebuie sa il faci sa te respecte... va doresc din suflet multa fericire...
Ceau. Daca ti-a jurat iubire, te vede pentru totdeauna in viata lui, atunci este bine. Daca esti nesigura, pune-l la incercare, vezi cum se comporta cu cei din jur, pentru ca asa se va comporta si cu tine, vezi cat este de capabil sa mentina aceasta relatie. Ai grija de tine. Ceau.
Intrebarie asta m-a pus si pe mine pe ganduri da eu zic ca poti incerca sa ai incredere in el poate chiar s-a schimbat... u sti cel mai bine! si cel mai mare bagabont la un momendat se indragosteste si de multe ori se schimba mult pentru persoana iubita...
Pai sincer si eu m-am aflat intr-o situatie asemanatoare...nu stiu nu il cunosc dar cred ca merita o sansa...totusi este om, poate gresi, e baiat poate insela(dar nu numai baietii insala)dar tot timpul exista exceptii...sincer multi zic ca nu merita sa suferi si asa mai departe... e adevarat dar cateva ore de suferinta sunt suplinite de cateva zile, saptamani, luni sau depinde de fericire... daca asta te face fericita ar trebui sa ai incredere in elpoate chiar s-a schimbat daca te mai insala il parasesti si gata dar pana atunci bucurate de clipele de fericire
Hai sa analizam un pic ce ai scris tu sis a vedem daca tu vorbesti in cunostinta de cauza.
De unde stii tu ca la inceput el dorea sa te foloseasca si apoi sa te arunce? Ai vreo certitudine ca asta era intentia lui? Este vital sa iti raspunzi la aceste doua intrebari.
Sa schimbat… Hai sa iti spun asa. Din cite imi dau eu seama intre voi se naste o mica idila. El ca si tine evolueaza o data cu relatia voastra. Acum I sau aprins calciiele si a dobindit un confort psihic si fizic alaturi de tine. Vorbind din experienta si fiind subiectiv vis-à-vis de subiect urmeaza o perioada agitata, o perioada definitorie pentru caracterul tau si al lui. Acum iti dezvolti principiile legate de o relatie, principii dupa care este posibil sa te ghidezi toata viata. Din acest motiv este vital sa stiti si tu si el ce experiente doriti sa aveti impreuna. Ce vreti sa faceti unul cu altul. Recomand ca fiecare experienta sa fie traita intens si cu hotarire.
Frica de a fi inselata, este o frica prin care fiecare femeie trece la un moment al vietii. Este important ce inveti din aceasta experienta. Tine cont de o vorba din batrini "de ce iti e frica nu scapi". Recomand sa elimini frica si sa te bucuri de relatie, pentru ca daca traiesti cu aceasta frica, ai sa ai dificultati in a te deschide in fata lui, si acest lucru va genera inhibitii si conflicte din partea ta. Pentru ca un barbat sa nu te insele are nevoie de o anumita maturitate si echilibru. Acel echilibru doar tu il poti da acum (avind in vedere ca sunteti impreuna) prin comunicare si lasandu-i libertatea sa aleaga ce vrea. FOARTE IMPORTANT. Indiferent daca va allege sa te insele sau nu, e decizia lui, si nu trebuie sa ii impui nimic, ci sa il lasi pe el sa se convinga ca din toate optiunile pe care le-ar putea avea el pe tine te allege.
Va doresc multe experiente impreuna pentru ca din ele veti invata devenind mai buni, mai intelegatori, si un pic mai intelepti
Buna roxanica... ce pot zice...si dracul se schimbe...)))atunci un baiat nu ii foarte greu...sunt persoane care constientizeaza anumite lucruri, se maturizeaza isi dau seama ca de la o varsta au alte responsabilitati alte prioritati si nu mai au timp pentru prostii de cartier si alte golanii...eu zic ca daca va merge bine si a reusit s afaca compromisuri de dragul vostru atunci la mai multi...insa mereu sa ai un beculet aprins...niciodata nu se stie ...insa pana te atentioneaza beculetul don't worry, be happy...mult succes:*