Comunicarea este cheia. Da cunosc acest gen de persoana sunt foarte inchisi in ei si nu accepta sa isi impartaseasca deciziile si cu altii. Eu cred ca are sentimente fata de tine dar nu stie cum sa si le dezvaluie. Trebuie sa ai multa rabdare cu el schimba tactica incearca sa il schimbi fara sa isi dea seama ofera-i iubire fara sa iti doresti ceva la schimb fara ca el sa se simta constrans. Sugereaza-i ca ai vrea, ca ti-ai dori dar intr-un mod romantic, are nevoie de multa atentie si daca te vrea ca sotie inseamna ca te iubeste.
Esti doar o simpla trecatoare prin viata lui.lasal si gaseste-ti pe cineva care sa te merite. daca vrei sa mai vb trimite-mi cerere de add la id mess koko_boy76 sau fa-ti cont pe http://Ro-Chat.Net/? id=2
Io cred ca are o problema ar trebui sa vb fata in fata si sa-i spui ca numai suporti situatia asta.sal intrebi ce nu ii convione ce vrea sa faca daca mai tine l tine. e f important sa vb asta cu el pentru ca situatia asta a devenit deja ciudata.ai grija daca vezi ca este tot asa ciudat si observi comportamente ciudate din astea de om nehorat nu te casatori cu el pentru ca ai fi mai nefericita decat esti acum.