In cazurile de genu trebuie sa stai sa gandesti de 2 ori inainte sa iei vreo decizie.Trebuie sa incerci sa te pui in ambele situatii pentru ca exista sansa sa pierzi incredere parintilor care iti vor fi alaturi mereu incercand sa-ti deschida ochii acolo unde nu faci bine si de asemenea il poti pierde pe prietenul tau cu care ai petrecut atatea momente frumoase impreuna.Este greu sa ii intelegi pe parinti de ce prefera sa te puna in situatia sa alegi decat sa iti fie alaturi sau sa fie indiferenti, doar ca ei fac asta cu un scop:sa iti fie tie bine si sa nu suferi.Alegerea iti apartine.Incearca doar sa discuti cu ai tai deschis si daca chiar simti ca acest baiat merita sa te certi si sa te indepartezi de ei pentru o relatie ascunsa timp de 1 an atunci iti vei da seama ce trebuie sa faci.Bafta
Totdeauna apar chesti de genu, lasa-ti inima sa aleaga, asta depinde si de varsta ta, daca parinti spun ca nu e bine asa, de ce i-ai contrazice? ai tu mai multa experienta?
Insa daca tii si la iubit, si v-ati cam atasat, explica-i mamei tale. ea stie ce si cum.Trebuie sa formezi cu mama ta o relatie nu doar mama copil, ci mama si cea mai buna sfetnica, ai uitat ca si ea a fost fata odata.
Eu am 16 ani si el 23... Faptul ca sunt minora e cea mai mare problema nu?
Eu cred ca parintii tai exagereaza! NU ESTE NORMALA O RELATIE LA 7 ANI DIFERENTA dar asta nu inseamna ca nu e voie sa fii cu unu cu 7 ani mai mare.
Incearca sa vb. cu parintii tai si explica-le si daca nu vor sa inteleaga alege-l pe iubitul tau
P.S.:Eu intotdeauna renunt la cel ce intreaba pentru ca se vede ca nu ma merita...
Daca esti minoră te sfătuiesc sa iti alegi parintii. Ai tot timpul pentru băieti.