| ingerash_1766 a întrebat:

Am un iubit nou.cum pot sa-l fac sa aiba incredere in mine, din moment ce este foarte gelos, si ma suspecteaza mereu ca pe vitor poate il voi insela?

Răspuns Câştigător
| aniohetova a răspuns:

Pai faptul ca e atat de gelos e o dovada ca te iubeste si nu vrea sa te imparta cu nimeni. Fii mandra de asta! Si ca sa nu-l mai faci asa gelos nu ii mai da motive de gelozie pentru o perioada, ca sa mai scape de asta. Adica nu il mai lasa sa se uite in telefonul tau atunci cand stii ca ascunzi ceva, de exemplu daca te suna un coleg sau ceva, sterge numarul, sau fata de ceilalti acorda-i lui cea mai mare importanta si fa-l sa se simta iubit si in siguranta cu tine. Adica nu ii da motive de ingrijorare. Si de asemenea poti sa vorbesti cu el sa-i spui ca tu pe el il iubesti si ca sa nu-si mai faca atatea griji, ca daca era sa-ti placa de altcineva nu mai erai cu el acum, fa-l sa aiba incredere in tine, dadaceste-l, spune-i vorbe frumoase, suna-l mai des. Nu stiu. practic comporta-te cu mai mult atentie cu el si cam asta ar fi tot happy. Succes happy

14 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Vrei sa zici ca n-ai de gand sa-l inseli pe viitor!?
Ce l-a facut sa se gandeasca la asta, totusi?

Shin
| Shin a răspuns:

Face asta din cauza ca nu e foarte sigur pe el si crede ca in viitor ar putea sa te piarda foarte usor. Poti sa-l linistesti spunandu-i cat de mult tii la el si cat de mult inseamna el pentru tine.
Numai bine, Shinwinking

| cucu a răspuns:

Pai in primul rand vezi ca nu prea este buna gelozia asta atat de mare.
spune`i sa stea linistit ca nu-l vei insela si increderea se castiga nu se cere. fii sincera cu el, nu face lucruri pe ascuns, de cate ori ai ceva spune`i

| pendula a răspuns:

Poate ai incercat sau ai reusit sa-l faci gelos cumva, daca gelozia e prea mare atunci relatia nu are rost. va scapad e gelozie. foarte foarte greu crede-ma straight face nu-i da motive de gelozie si dovedestei ca nu il inseli cand zice ceva de cineva. happy mult noroc

| cocolina a răspuns:

Sincer.aici nu tu ai o problema, nu e vina ta ca el e atat de paranoic. Probabil a avut ceva experiente neplacute in trecut

Si totusi...cred ca tipu` nu are deloc incredere in el

| nekane a răspuns:

@aniohetova, nu sunt de acord cu tine.Nu este normal sa-ti stergi apelulrile si numerele colegilor din telefon doar pentru a nu-ti face iubitul gelos, sa fim seriosi! Nu este normal sa te feresti si sa-ti modelezi viata in functie de ideile preconcepute ale partenerului.Si cum adica gelozia este o dovada de iubire? bun, este o dovada de iubire in momentul in care esti gelos pe un partener care iti da motive reale de gelozie, atunci cu siguranta gelozia ia nastere din iubire si teama, sunt de acord cu asta, dar in cazul lor pare o gelozie nefondata.Este o relatie incipienta, inca nu poate fi vorba de iubire.

| laraandy a răspuns:

Daca el crede in cuv "poate"f rau. daca ar fi sa o luam asa, si u poti sa crezi ca... poate cu vreuna, poate nu stiu ce mai face, poate ma inseala, poate, poate, poate...
spune-i ca o relatie nu incepe cu "poate"incepe "am incredere in tine"
cred ca gelozia in exces. strik relatia. spune-i ca sa se comporte ca un adevarat baiat/barbat, sa lase gelozia la o parte, ca daca nu-ti placea de el nu mai erai acum cu el...asa ca daca il placi f mult nu cred ca ai cum sa il inseli, iti sta capul doar la el, vrei sa il vezi mai repede, sa stai cu el cat mai mult... explici pana nu e prea tarziu.

| miauu a răspuns:

Zii sa-si traiasca prezentul
nu viitorul

| gargaritza a răspuns:

O relatie este bazata si pe incredere, deci daca nu are incredere in tine nu mai are nici un rost relatia. Discuta cu el, spune-i ca tu nu o sa il inseli. In plus sunteti abia la inceput nu va cunoasteti prea bine, de ce sa isi dea cu parerea despre ce se va intampla daca nici nu te cunoaste prea bine.

Bafta:*

| Alina_5575 a răspuns:

Pai probabil a fost inselat de vre`o fosta prietena, dar e clar ca tine la tine mult si nu vrea sa te piarda.Fii tu insasi, spune-i ce faci mai mereu si nu ii da un motiv sa fie gelos.

Sunt in aceiasi situatie, si mereu se supara cand imi suna telefonul sau cand ies fara el ma suna mereu dar prefer sa-i zic mereu adevarul si sa nu-l mint deloc(fie vorba de orice lucru)asa ne este bine si zice ca are incredere in mine ca o sa fie ok.

o seara placuta pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori asa este aranjata pinacoteca, ori a avut prietene care l-au tradus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori asa este aranjata pinacoteca, ori a avut prietene care l-au tradus laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat de gelos e.Gelozia are limitele ei.Depinde de caracterul fiecaruia in parte. Daca e gelos inca de pe acum si te suspecteaza deja atunci imagineaza-ti cum va fi pe viitor. Dupa cum ai spus, sunteti la inceputul relatiei, ar trebui sa aiba totusi ceva incredere in tine daca intr-adevar te iubeste... Iar gelozia fara motiv e totala neincredere.parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am fost in situatia ta iar el nu avea incredere in mine desi mam daruit lui din toate punctele de vedere.si dupa un timp l-am inselat. iar acum am ramas impreuna ca ma iubeste dar nu are incredere in mine...n-am ce sa-i fac o sa plec in curand si mai vb doar la telefon.il iubesc f mult dar nu mai dau o asa mare imp relatiei noastre.