anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un iubit si am 10 ani. nu i-am spus inca mamei ca m-am sarutat cu el si ca suntem impreuna ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Aimkiller a răspuns:

Na da dc ziceti toti sa isi vada de scoala? dao dracu de scoala ca viata personala e mult mai importantawinking vezi rasp meu de mai jos o sa te ajutewinking

18 răspunsuri:
| ButelieCuPetrol a răspuns:

Sa-ti tai beregata!

| Pysu a răspuns:

Nu ii spune ca esti prea mica pentru un iubit.

| AbysWallker a răspuns:

Fetito lasa drak baietii si vezi-ti de carte dupa aia! si eu zic sa nu-i spui lu maicata. lasa baietii! ca ai timp vezi-ti de carte!

| liviu42 a răspuns:

Iubit la 10 ani...wow maine, poimaine pui intrebari despre sex.

| Karizma a răspuns:

10 ani! tu chiar nu pierzi timpul,si te-ai mai si sarutat! :O
Acum sa trecem la problema ta.
trebiue sa o iei usor intai ii zici ca te place un baiat si il placi si tu, apoi peste cateva zile ii spui ca ai reusit sa il faci sa fiti impreuna.
Cat despre sarut, mai asteapta pana se linisteste de la auzul ca ai prieten
BAFTAhappy

| consiliera a răspuns:

Sa te joci in continuare cu papusile.Traieste-ti copilaria.E unica, si trece cam repede.De baieti o sa ai timp berechet.

| PisicutaNebunatica a răspuns:

10 ani? Cel mai bine vezi-ti de scoala, baieti mai pot astepta.Ma intreb ce reactie va avea maicata laughing)

| sorina_2044 a răspuns:

Fetitu tu crezi ca ai varsta potrivita pentru a avea prieten, nu crezi ca ar trebui sa te bucuri de copilaria ta, ca ar trebui sa inveti nu sa te gandesti la baieti, azi te saruta maine te... Oricum eu daca as fi mama ta nu as accept niciodata asa ceva. Multa bafta ai nevoie

| mihaela17 a răspuns:

Nici macar nu cred ca ai putea spune ca sunteti impreunalaughing) ce faceti voi? vorbiti despre desene animate sau ce?laughing la 10 ani thinking hmm cred ca esti pe clasa a 3a a 4a mai bine iti vezi de scoalaoh go on si lasi "iubitii"winking

| alliss a răspuns:

10 aaaaaaniii? rolling on the floor) Doamne fereste peste o saptamana ai sa pui intrebare de genu ca " iubitul meu vrea sa facem sex" ca nu-i mare lucru straight face

| asTaMiktzo0fo0liTa a răspuns:

Nu crezi ca esti prea mik

| mykkki a răspuns:

:O:O e ceva ce sa zic! La 10 ani! Acum nu stiu eu zic sa nu ii spui deoarece nu stiu cum ar reactiona eu una sa vina fimea la 10 ani sa imi spuna ca are un iubit dracu ar mai lasao sa iasa afaralaughing) Doamne auzi la ea "iubit" in loc sa iti dedici timpul invatand tu de candesti la iubiti? si el cati ani are?

| sabadios1 a răspuns:

Eu la 10 ani ma uitam la Spioanele si credeam ca barza aduce copii si tu ai iubit?laughingwtf?

| Razvan_2188 a răspuns:

Spune-i ca ai facut sex cu el

| snake28 a răspuns:

Sa sti ca ar fi mare lucru sa nu se enerveze maicata si sa se faca ca o rosie de nervi.Si esti cam mica poti sa mai astepti 1 an macar.O relatie cu saruturi cum ai spus tu incepe de obicei cam in clasa a V-a sau a VI-a.

| Papusik a răspuns:

Ai grija, ca de la sarut pana la pat nu e cale lunga.
Nu am nimic cu varsta ta, am avut si eu 10 ani si stiu cum e.
Daca nu i-ai spus mamei nu e o mare problema. Orcum cred ca ea nu va fi de acord cu relatia.
Dar daca ai curajul sa-i spui, spune-i.
Bafta! :*

| Vanyum a răspuns:

Ai 10 ani si abia v-ati sarutat? straight face faci de ras generatia, trebuia deja sa fi la al treilea avort pana acum no talking si stai linistita maicata nu o sa iti spuna nimic, mai ales ca te-a crescut in asa fel incat la 10 ani sa fi indragostita ...si la 3 ani presupun ca aveai inima franta. whatever

| Aimkiller a răspuns:

Eu spun sa nu ii asculti pe ceilalti care au vreo 40-50 de ani si au ramas cu gandirea de pe vremea lu ceausescu! eu spun sa o iei usor si sa ii zici:mama uite sunt cu un baiat si il plac mult acum 2 zile ne-am sarutat...eu zic ca daca e de treaba o sa accepte daca nu o sa se supere un pic oricum fapta e facuta deci nu mai are ce sa facawinking