Pai, hai sa luam intrebarile tale pe rand, pentru a gasi o rezolvare.
"Sa il parasesc sau sa il intreb care este problema?"
Dupa parerea mea, raspunsul lui in momentul in care l-ai sunat are mai multe explicatii: Una ar fi ca prin raspunsul lui, el s-a despartit intr-un fel de tine. Sau alta ar fi ca, ti-a raspuns urat in asa fel incat sa te faca pe tine sa te desparti de el. Deci oricum ar fi situatia, tot la o despartire duce.
La a doua intrebare nu stiu ce sa-ti raspund, sincer. Dar o sa mai fii indragostita. Ai toata viata inainte. Eu zic sa-l lasi in pace, daca va mai avea el ceva sa-ti spuna, te va cauta. Daca nu, asta e, viata merge inainte, baieti nu sunt pe planeta asta? Pup
Pai in cazul asta.e clara treaba.el a fost cu tine poate din motivele lui proprii sau ca sa se dea mare! eu zic totutsi sa-l intrebi de ce se comporta asa cu tine.si in dupa ce ti-ai dat seama daca mai tine la tine sau nu. poti sa iai decizia finala!
Nu-i place de tine, lasa-l in pace. Ce rost are sa te tii dupa un baiat care nu-ti da atentie?
Nu ai pentru ce scumpo. Trebuie sa te gandesti si cum iti este tie bine, nu numai celor din jur. Te pup
Daca te ia in brate nu inseamna ca e 'iubit'. Un iubit e cel dintr-o relatie, iar o relatie implica multe aspecte: dragoste, sex, caracter spiritual apropiat, sacrificii.