anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un iubit suntem de 4 luni impreuna, si este o relatie cam incalcita. o sa va povestesc; pe la inceput eram asa prietenosi dar dupa m-a luat unu in brate si s-a suparat, care era mai mare ca mine si avea putere si eu nu puteam sa scap de el si el a crezut ca sta ude buna voie. dupa s-a suparat din nou ca cica l-am inselat doar vroiam sa capat numarul de telefon al unui baiat dar el nu ca l-am inselat, dupa am inceput sa fim cam orgoliosi si ne cam ciondaneam. adica el ma ciondaneste, se uita mereu in ochii mei, ma tachineaza [ MA ENERVEAZA ] si de cate ori e pe langa mine e o fata-n clasa care ma enerveaza si tot o striga si o alearga sau il alearga. intr-o zi m-am certat cu o fata si au facut un grup de 3 fete sa ma faca pe mine geloasa si batoza aia pe care nu o suport vroia sa-l pupe cand sunt eu de fata sa-mi arate cat de mult il iubeste sau de sf. nicolae e un baiat cu care am stat si il cheama asa si i-am zis la multi ani si mia adus bomboana si dupa l-am pupat si el era langa mine si i-a dat si lui dupa cateva minute, e alta proasta care nu o suport si i-a zis,, ma da ce frumoasa esti " si s-a uitat la mine dar ii zicea ei cred ca sa vada cum reactionez si am intors capu ca numai puteam de nervi, adica eu il iubesc dar daca continua asa eu ce dracu sa fac?

Răspuns Câştigător
| KrEzZe99 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa va puneti problema fata in fata.Adica sa vorbesti cu el despre aceasta problema.Trebuie sa ii spui tot ce simti pentru el si sa ii spui ca nu incerci sa il inseli iar daca te iubeste va intelege si nu va mai fii atat de orgolioshappy

4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Câți ani aveți?
De ce vă faceți atâtea probleme inexistente?

| monycutzza a răspuns:

Cam multi nervi in relatia asta.

| biutza1997 a răspuns:

Daca asa se poarta nu are rost sa mai continui fara suparare. intr-o relatie baiatu din cate stiu eu nu face fata sa sufere si s-o enerveze ci o iubeste, eu zic sa te desparti acum de el ca e mai bine dupa nu vei mai putea sa te desparti de el sper ca te-am ajutat. succes. funda?

| ioanatuguiandreea a răspuns:

Stii,ai putea sa-l saruti si sa-l inviti cacasa latine, cand sunteti singuri...si,iti dai seama