Cu tot respectul inseamna ca esti la fel de deraiat de la normal ca si prietenul mai sus mentionat.
Posesivitatea si gelozia sunt foarte periculoase. Sunt o dovada a psihicului instabil al unui individ. Prietenul tau fie are frustrari si traume netratate, fie nu are incredere in tine deloc. Oricare din motive ar fi nu e ok deloc ce se intampla. Intr-o relatie nu este loc de asa ceva.
Nu este normal sa iti controlezi partenerul si sa te astepti sa stii non stop unde e si sa te superi ca nu raspunde la telefon sau ca nu da mesaj.
Inseamna ca tu esti centrul existentei lui si iti va fi foarte greu sa scapi de el atunci cand vei vrea sa iesi din aceasta relatie ..si vei vrea sigur pentru ca te va aduce la disperare. Un comportament atat de patologic nu are cum sa uneasca o relatie.
Poate tu l-ai obisuit prost. Daca e asta...se poate corecta. In schimb daca asa e el pur si simplu mai bine cauta sa te detasezi usor de el.
Nu ai cum sa o faci decat subtl, incet, prea incet ca sa se prinda el.
Pui tu in "" nebun dar sa stii ca o afectiune nervoasa are sigur
Mai ales daca relatia este deja de ceva timp ar trebui ca increderea deja sa fie formata si "foamea" asta de posesivitate sa fi fost mult redusa. E clar ca la el e patologica treaba.
Daca nu vrei sa te desparti de el n-ai ce sa faci decat sa ii dai raportul non stop. Dar te va epuiza.
Incepe si tu sa -l ignori putin mai mult. Nu mai sari de cate ori zice el "hop". Fa-l sa inteleaga ca viata nu se concentreaza doar pe relatia cu el cum nici a lui pe relatia cu tine.
Bafta.
Buna.ar trebuii sa ii zici cu frumosul ce te doare, daca e baiat desptept si intelege probabil i se va mai schimba atitudinea, daca nu ar trebui sa luati o pauza.acuma faci ce stii tu mai bine, iti doresc bafta!
Multumesc cristi
Npc ce ai facut pana la urma?
Cred ca e si vina ta aici, acum sincer nai voie sa vb cu nimeni? I-ai acordat prea multa atentie si si-a luat-o in cap, nu vad relatia prea departe daca o tineti asa...Si un sfat din propia experienta, nu-l lasa sa te controleze adica ai grija la posesivitatea lui...in bunu simtului. take care
Inseamna ca te iubeste si nu vrea sa te piarda, si eu m-am suparat pe prietena mea ca nu mi-a dat mesaj seara
Offf...dar chiar asa motive. absurde
Ai mare dreptateiti multumesc mult.
Eu de obicei incurajez oamenii sa nu stea langa parteneri de genul asta pentru ca pot deveni violenti pana la extrem din cauza geloziei.
De aceea ii sfatuiesc sa se miste incet ca sa nu faca vreun "click" in capul partenerilor gelosi. Eu personal cunosc un caz dramatic si nu as vrea sa mai vad asa ceva.
Nu spun ca e cazul aici dar e foarte foarte important daca incepe sa exagereze si sa o ia razna sa spui la toata lumea : familia ta, a lui, prieteni comuni. Sa stie cat mai multa lume ca sa fie un efort colectiv in a-l tempera.
Nu te speria acum ca nu cred sa fie cazu..pana acum pare doar gelozie copilareasca de genul "copilul dupa fusta mamei".
Dar mare grija pe viitor...astea sunt niste semnale foarte alarmante de deviere comportamentala.
Iti dai seama ca vrea mai multa atentie de la tine, daca te iubeste foarte mult
Cu tot respectul inseamna ca esti la fel de deraiat de la normal ca si prietenul mai sus mentionat.
Posesivitatea si gelozia sunt foarte periculoase. Sunt o dovada a psihicului instabil al unui individ. Prietenul tau fie are frustrari si traume netratate, fie nu are incredere in tine deloc. Oricare din motive ar fi nu e ok deloc ce se intampla. Intr-o relatie nu este loc de asa ceva.
Nu este normal sa iti controlezi partenerul si sa te astepti sa stii non stop unde e si sa te superi ca nu raspunde la telefon sau ca nu da mesaj.
Inseamna ca tu esti centrul existentei lui si iti va fi foarte greu sa scapi de el atunci cand vei vrea sa iesi din aceasta relatie ..si vei vrea sigur pentru ca te va aduce la disperare. Un comportament atat de patologic nu are cum sa uneasca o relatie.
Poate tu l-ai obisuit prost. Daca e asta...se poate corecta. In schimb daca asa e el pur si simplu mai bine cauta sa te detasezi usor de el.
Nu ai cum sa o faci decat subtl, incet, prea incet ca sa se prinda el.
Pui tu in "" nebun dar sa stii ca o afectiune nervoasa are sigur
Mai ales daca relatia este deja de ceva timp ar trebui ca increderea deja sa fie formata si "foamea" asta de posesivitate sa fi fost mult redusa. E clar ca la el e patologica treaba.
Daca nu vrei sa te desparti de el n-ai ce sa faci decat sa ii dai raportul non stop. Dar te va epuiza.
Incepe si tu sa -l ignori putin mai mult. Nu mai sari de cate ori zice el "hop". Fa-l sa inteleaga ca viata nu se concentreaza doar pe relatia cu el cum nici a lui pe relatia cu tine.
Bafta.