Seara buna, ti-am citit intrebarea si seamana cu o experienta de-a mea.
Ce a fost, a fost, ca a vorbit, ca n-a vorbit, nu mai conteaza, oricum tu esti prea indragostit si o s-o ierti oricum, dar, iti las un sfat: din cand in cand, sa mai iesi din norul iubirii si sa fii atent la ce si cum. Este bine sa ai incredere deplina, dar este mai bine sa ai incredere, dar si sa verifici, ca nu stii ce se poate intampla.
Nu vreau sa-ti stric dispozitia, dar nu este bine sa fii atat de indragostit. Te-ai gandit ce s-ar intampla daca s-ar despartii de tine pe viitor? O sa-ti treaca "este singura mea iubire".
Bucura-te de ce ai acuma, creeaza-ti momente si amintiri frumoase, deoarece prima niciodata n-o uiti.
Seara placuta iti doresc si ai grija de tine.
Nu cred ca s-a intalnit cu el, dar e normal sa vorbeasca cu altii, asa cum faci si tu. Dar tu te panichezi, lucrurile sunt atat de simple. A ajuns la spital pentru ca i-a fost rau, nu te afecteaza atat de mult faptul ca a aflat ca a flirtat cu cineva.
Mane,chiar si daca a vorbit ea cu ala, nu e ceva serios.Din ce am citit tot ce pot sa spun e ca tine foarte mult la tine, deci nu ar trebui sa iti faci griji ca tine la altcineva. Daca nu tinea nici macar nu se chinuia sa iti explice unele treburi.Deci stai flex.
Dar nu pot intelege de ce ar simti nevoia sa isi deschida sufletul in fata unui strain pe care il stie doar din vedere, dupa nume.
Poate ii era rusine sa iti zica tie.Se simtea deprimata si a simtit nevoia sa auda, poate, de la cineva, care nu o iubea, un "arati bine "etc.Tu daca o iubesti si sunteti de 2 ani impreuna doar nu avea rost sa te intrebe pe tine.
Sa moara cipilan de vedeai ca ia lasat ala nr lui de telefon sau ca i-a pus un pupic:* cred ca faceai si tu in infact) Lasao libera farte nu ii intrezice sa nu vorbeasca cu baiati sau din astea ca chiar in contra ta te va insela. Eu de ex nici nu ma uit in telu lu prietena sau pe fb fiecare cu ale lui
Daca ea iti spune ca nu e adevarat crede'o, nu lasa astfel de prostioare sa va strice relatia, in plus daca este adevarat se va da singura de gol la un moment dat, ca asa se intampla. Eu zic sa o crezi pe ea si sa va bucurati de clipele petrecute impreuna. Multa bafta in relatie!
Ai pus intrebarea asta sub mai multe? forme. La varsta ta nu exista vreau safiu toata viata cu ea.problema este xa numai pe ea o cunosti si numai cu ea ai ceva experiente, inca nu ai experimentat viata.cum iti ziceam si in topicul precedent, iubeste.o ca si pana acum, ai grija de ea, fa exact ceea ce simti... o sa ai si raspunsuri la intrebari, momentan lasa lururile asa pana se insanatoseste. Apoi mai vezi tu, ca probabil o sa revii cu intrebari. Numai bine