| TeckTonik997 a întrebat:

Am un mare necaz! Va rog sa ma ajutati! Am 17 ani si sunt intr-o relatie de 2 ani. Totul bine pana cand ieri am descoperit ca si-a schimbar parola de facebook, dupa ce am reusit sa intru prin resetarea acesteia am vazut discutii cu un tip, foarte aiurea discutiile in care se plangea ea de cum arata si ca nu are incredere in ea dar i-a si spus ca e dragut ca ii sta bine nu stiu ce tricou. Foarte suspect si chiar nu e genul ei sa faca asa ceva. I-am spus din pacate seara tot pe facebook deoarece nu am avut rabdare pana ne vedem a doua zi si a facut preinfarct, nu glumesc. Toata noaptea a fost la spital si la telefon inainte sa mearga parea terminata, de dimineata a iesit pe semnatura si am fost la ea. Oribil: era supta la fata, abia respira, ii tremurau ochii, plangea etc. Pana la urma si-a revenit si a devenit vesela dupa ore de discutii banale fara nimic emotional de ex. cea mai rentabila cartela. In legatura cu discutia a jurat ca nu a scris ea si ca i se intampla des sa fie iesita de pe fb desi avea bifat log in permanent si sa apara mesajele mele "seen" desi nu le-a vazut. Eu o cred oricum sunt convins 99.9% ca nu s-a vazut niciodata cu ala si nu au vorbit niciodata fata in fata dar am gasit o cale sa aflu cand si de unde a fost cineva pe contul ei si apare telefonul ei Samsung galaxy s4 aproape tot timpul si la fiecare replica pe care i-o spunea (el nu era abs deloc interesat). Pe langa asta, daca chiar ar fi facut-o si l-ar vrea pe ala nu are face preinfarct sa i se sparga ceva vase de sange pentru mine. Acum a mers iar la spital la rugamintea mea deoarece cei de acolo nu au vrut sa o lase acasa. Ce sa fac? Chiar sunt disperat... nu am pe nimeni altcineva si nici nu vreau pe nimeni. Nu pot sa traiesc fara ea si nici nu vreau. Azi noapte nu am dormit decat 2ore dupa un mesaj de-al ei de la ora 5-6 dimineata. Acum i-am lasat un mesaj in care i-am zis ca o iubesc si ca am descoperit faza cu IP-urile si ca vreau doar adevarul si ca acesta nu schimba nimic. (sunt dispus sa o iert deoarece chiar e prima si sper ca si ultima mea iubire cu care vreau sa imi petrec tot restul vietii si am facut si eu din astea si am scapat sau am fost iertat, cei drept eu am purtat discutii sexuale cu cine stie cine de plictiseala). Va rog sa ma sfatuiti si sa ma ajutati. Voi ce ati face in locul meu? Sincer cu toate dovezile eu o cred, nu stiu, nu obisnuia sa ma minta si in nici un caz sa faca asa ceva, ea fiind geloasa de felul ei si incercand sa respinga orice fel de persoane care se apropiau prea mult de mine sau de ea.

8 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Seara buna, ti-am citit intrebarea si seamana cu o experienta de-a mea.
Ce a fost, a fost, ca a vorbit, ca n-a vorbit, nu mai conteaza, oricum tu esti prea indragostit si o s-o ierti oricum, dar, iti las un sfat: din cand in cand, sa mai iesi din norul iubirii si sa fii atent la ce si cum. Este bine sa ai incredere deplina, dar este mai bine sa ai incredere, dar si sa verifici, ca nu stii ce se poate intampla.
Nu vreau sa-ti stric dispozitia, dar nu este bine sa fii atat de indragostit. Te-ai gandit ce s-ar intampla daca s-ar despartii de tine pe viitor? O sa-ti treaca "este singura mea iubire".
Bucura-te de ce ai acuma, creeaza-ti momente si amintiri frumoase, deoarece prima niciodata n-o uiti.

Seara placuta iti doresc si ai grija de tine.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu cred ca s-a intalnit cu el, dar e normal sa vorbeasca cu altii, asa cum faci si tu. Dar tu te panichezi, lucrurile sunt atat de simple. A ajuns la spital pentru ca i-a fost rau, nu te afecteaza atat de mult faptul ca a aflat ca a flirtat cu cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mane,chiar si daca a vorbit ea cu ala, nu e ceva serios.Din ce am citit tot ce pot sa spun e ca tine foarte mult la tine, deci nu ar trebui sa iti faci griji ca tine la altcineva. Daca nu tinea nici macar nu se chinuia sa iti explice unele treburi.Deci stai flex.

| TeckTonik997 explică (pentru anonim_4396):

Dar nu pot intelege de ce ar simti nevoia sa isi deschida sufletul in fata unui strain pe care il stie doar din vedere, dupa nume.

| anonim_4396 a răspuns (pentru TeckTonik997):

Poate ii era rusine sa iti zica tie.Se simtea deprimata si a simtit nevoia sa auda, poate, de la cineva, care nu o iubea, un "arati bine "etc.Tu daca o iubesti si sunteti de 2 ani impreuna doar nu avea rost sa te intrebe pe tine.

| NameHarris a răspuns:

Sa moara cipilan de vedeai ca ia lasat ala nr lui de telefon sau ca i-a pus un pupic:* cred ca faceai si tu in infactlaughing) Lasao libera farte nu ii intrezice sa nu vorbeasca cu baiati sau din astea ca chiar in contra ta te va insela. Eu de ex nici nu ma uit in telu lu prietena sau pe fb fiecare cu ale lui happy

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Daca ea iti spune ca nu e adevarat crede'o, nu lasa astfel de prostioare sa va strice relatia, in plus daca este adevarat se va da singura de gol la un moment dat, ca asa se intampla. Eu zic sa o crezi pe ea si sa va bucurati de clipele petrecute impreuna. Multa bafta in relatie!

| clickclicksnap a răspuns:

Ai pus intrebarea asta sub mai multe? forme. La varsta ta nu exista vreau safiu toata viata cu ea.problema este xa numai pe ea o cunosti si numai cu ea ai ceva experiente, inca nu ai experimentat viata.cum iti ziceam si in topicul precedent, iubeste.o ca si pana acum, ai grija de ea, fa exact ceea ce simti... o sa ai si raspunsuri la intrebari, momentan lasa lururile asa pana se insanatoseste. Apoi mai vezi tu, ca probabil o sa revii cu intrebari. Numai bine