Foarte frumos mesajul transmis de tine. MA asteptam la o intrebare dar se pare ca am dat de un mesaj foarte frumos si o lectie care nu trebuie uitata niciodata.
Da, ai dreptate, nu ar trebui sa ne mai fie frica sa recunoastem ca iubim o persoana, trebuie sa ne exprimam din timp, fara tactici, fara prefacatorie si fara minciuni! Nu va mai luati dupa carti, dupa oameni sau mai stiu eu ce: SINCERITATEA INVINGE MEREU! Cel care iubeste merita sa fie fericit, dar uite ca in majoritatea cazurilor, el sufera, ceea ce nu mi se pare deloc corect! De ce refuza persoana cealalta sa vada iubirea adevarata care ii poarta cealalta persoana, care iubeste sincer si din inima. De ce se pune atata pret pe fizic si pe materialisme si nu se pune pret pe ceea ce este cel mai frumos si important: SUFLETUL!
Multa lume nu vede, multa lume se iau dupa altii si astfel ajungem la suferinta. Scoateti sinceritatea la iveala, nu va mai ascundeti, nu va mai e frica si cel mai important: LUPTATI PENTRU CEEA CE VA DORITI!
O spun din propie experienta
Si eu spun la fel, crede-ma ca recent am patit asta si ma doare si acum. Aceasta durere dureaza de mult timp si pare ca nu mai trece niciodata. Incerc momentan sa devin mai puternic, si tu ar trebui la fel sa incerci. Am invatat din greseli, si data viitoare vom sti ce sa facem.
Macar daca as fi incercat chiar daca ma refuza macar stiam dar m-am ascuns din pacate am invatat lectia acum o evit nu o pot privi in ochii se pare ca o uit o stiu din copilarie, isi doresc multa iubire
De ce sa o eviti acum? Spune-i, nu e prea tarziu sa-i spui! Nuti fie teama, fa-ti curaj altfel poti avea acest regret toata viata! Trebuie sa stie cu adevarat ce simti tu pentru ea, nu baga n seama reactia ei, conteaza ca ti-ai luat o piatra de pe inima! Traiesti o singura data, nu fa o greseala permanenta pe care o vei regreta toata viata.
Aici ai mare dreptate dragostea asta ascunsa nu e buna findca mereu stai cu ai grija sa nu fie cu altcineva si daca nu actionezi cat mai repede vorba aia ti-o sufla altul. Aici ai dreptate si eu am trecut prin asta si stiu cum e