Nu te duce nicaieri cu telefonul,uite-te ca nici netu nu-i merge.E REPLICA, l-ai luat de pe centura Bucurestiului sau de la camatari, asa ceva nu iti da nimeni in magazin si cu garantie.Camera aia scrie pe ea 3.2 dar in realitate e VGA si au si o dimensiune foarte mica.Nu-i poti face nimic, doar bucura-te de designul ala atractiv si sa creada lumea ca ai dat sute de euro pe el.
Mda, dar faza e ca la inceput mergea aparatul foto, nu stiu ce s-a intamplat. De unde e luat nu stiu, k mi l-a dat un prieten ca nu prea mai avea nevoie de el pentru ca si-a luat unul nou... in orice caz, cand am timp il duc la un service, poate totusi se poate face ceva
Niciun service nu ti-l va lua din motive de "siguranta". Uite-te pe fata, in dreapta unde scrie Nokia ar trebui sa fie inca o camera[in general de 1.3],daca nu apare nimic si scrie doae "e71" sigur e replica.treaba ta, uite-te ca nici mp3player-ul ala nu-i merge...mai mult de 150 ron nu cred ca ti-a cerut prietenu ala al tau.A, da, era sa uit:nu are mufa pentru casti 3.5, mufa aia pe stanga, langa acolo unde bagi cardul, e pusa aiurea.Se aude si in casca[in cad ca vei gasi mufa asa dar nu prea cred, dar si in difuzor...UN telefon original e71 e undeva pe la 700 ron[pret minim.]
Eu zic sal dugi undeva la un service sa iti zica ce are.Telefonu ii original sau ii fake?
Http://servicegsmpoduturcului.wordpress.com/......i-replica/
intra aici si vezi cum arata un Nokia e 71 original si unu fake.
cel din stanga original
liliana77any întreabă: