| Albita361_6365 a întrebat:

Am un nubun care ii place de mine (alin)e prost urat si uraste sportu a si umbla rapanos (el e opusu la ce imi place mie)si oricum am un prieten(sebastian sau sebi) e curat ordonat frumos ii plac cursele si e destept a un mic pont sunt cea mai tare din clasa (si cea mai rapida mai fromoasa mai desteapta si tare )si freau sfaturi cum sa scap de alin dau funda+vot ok pa

Răspuns Câştigător
| Mytzyy a răspuns:

Iti spun eu daca esti si tupeista spune-i in fata sa te lase in pace ca u ai prieten si nu iti place de el cam asa scap eu de baietii care nu imi plac dar ei ma plac pe mine bafta daca esti cea mai tare din cls trebuie sa fi si tupeista bafta

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Anunt la matrimoniale: "tanar 27 ani, 1.8 inaltime, costum armani, masina jaguar si porche, vila in Bucuresti si casa de vacanta in Brixental si in Korfu, nu caut nimic, vreau doar ca sa ma laud".

| Jony123 a răspuns:

Ii zici prietenului tau, el daca tine la tine se va lua de el; pui pe altcineva sa se ia de el; vorbesti cu dirigintele;
Funda?

| cuvant a răspuns:

Din cate am vazut eu ai vrut sa ne spui cat de tare esti happy, mult spor ca te vei descurca

| Mousie a răspuns:

Vai tu esti cea mai cea. Cea mai proasta

| sdasfgasgaads a răspuns:

Go get a life

| Sooph a răspuns:

De unde stii ca esti cea mai frumoasa, tare si desteapta? Poate esti o ratata si chiar te potrivesti cu Alin... straight face In fine... rolling eyes

| Albita361_6365 explică:

Si apropo asta vic toti colegi mei asa ca alin ia ramas reprtent 4 ani la rand in clasa a 3 si eu am premil 1 cu 10 pe linie si la sport toata lumae ma vrea in echipa lui asa ca tacava fleanca sau va zdrobesc