Fato, stai in banca ta ca in clasa a 6- a ai mult de invatat! Ar trebui sa-ti fie rusine ca la varsta asta sa te gandesti la asa ceva!
Da esti mica. daca te culci cu el iti asumi multe responsabilitati si pot aparea probleme.eu asa zic.acum e viata si virginitatea ta. tu decizi
Wow, intr-o relatie trebuie sa existe increderea reciproca. Intr-adevar, esti micuta; mai asteapta macar vreo 3-4 ani sau mai mult, pana cand organismul tau va fi pregatit. Daca el te preseaza in privinta asta, inseamna ca numai asta vrea de la tine; depinde si de ce varsta are el. Daca te iubeste cu adevarat, te va astepta pana cand vei fi pregatita; trebuie sa te simti pregatita pentru. acest pas, nu trebuie sa o faci sub presiune. Ai grija si gandeste-te bine; mult succes :*.
Draga mea, esti foarte frageda pentru acest lucru! Asteapta si vei vedea cat de importanta pentru viata ta este maturitaea emotionala, fizica, sexuala! Pana atunci incearca sa iti faci un drum in viata! Alte lucruri sunt mult mai importante ca sexul, crede-ma! Bafta in viata!
Bai... potolestete! intre voi e o iubire de copil... terminati. poate ca la 13 ani nici nu ai suferit din dragoste.gandeste-te ca nu o sa tina prea mult relatia.sunteti prea mici pentru asta.
WoW...Si eu am tot un 13 ani si niciodata nu mi ar fi trecut prin gand sa o fac. Sfatul meu e sa te iti iei gandul de la asta:p 13 ani frt... Uite unde se duce lumea noastra
Doamne...generatia tanara! Nu ai de invatat? Teme de facut? Eu la varsta ta mergeam la concursuri nu ma gandeam la sex.
Esti prea mica pentru asa ceva...nici nu esti dezvoltata fizic, psihic pentru asta.Gandeste-te de 10 ori inainte! Esti pregatita pentru o sarcina?
Asa ma gandeam si eu...