Mai... el este cu 9ani mai mare decat tine si de obicei baietii care sunt asa mai mari nu vor decat sa-si bata joc de fetitele mici din pacate asa ne zic ei nou care suntem mai mici
Chiar acum 2zile am avut o discutie pe tema asta cu un baiat care are 27 de ani si este cu 10ani mai mare decat mine si mia zic ca ei stau cu pustoaicele doar ca sa profite de ele, sa-si bata joc si sa le lase.
Acum este alegerea ta ce faci, eu una ti-am zis parerea mea
Bai fata, nu vreau sa te supar, dar se poate sa profite de tine. E mai mare cu 9 ani, si totusi e o diferenta care nu se accepta prea usor.intre mamaie si tataie e 10 ani diferenta. Tu cand vei avea 2o de ani el va avea 29, deci te-ai gandit ca te ia de fraiera?
Nu te mai lasa dusa de val, multi baieti vor sa violeze si din astea, ai grija ca ei nu tin cont de varsta.
Pai nu te faci de ras, o sa apari ca o diva in fata prietenelor tale, esti cu un baiat mai mare cu 9 ani decat tine, sa le vedem pe fetele alea prietenele tale daca pot sa puna mana pe un baiat ca asta, totusi iti suge.rez sa fii mai increzatoare in fortele tale. chiar daca e prea dragut pentru tine. nu e ca si cum ai face sex cu el. si daca faci ce? foarte bine macar a fost unul cu experienta! da-i bataie fi cu el. distreaza-te si o sa fi o super diva in scoala o sa ai prieteni o sa schimbi cercul de prieteni si o sa vezi ca nu o sa mai fi nevoita sa pui intrebari de genul asta pe TPU care oricum administratori sunt pilaf. o sa imi dai dreptate!
RRSecularHumanist întreabă: