| eve_1432 a întrebat:

Am un prieten adica iubitul meu si suntem impreuna de mult si parinti stiu toata lumea stie doar ca l-am chemat la mine acas sa se prezinta familor mei si a zis ca nu vine ca ii rusine nu stiu ce sa fac ma puteti ajuta va rog eu sufar foarte mult din cauza asta. El spune ca ma iubeste doar ca astai singura problema nu vine la mine acas ajutati-ma va rog

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii zici sa va vedeti afara apoi pleci la tine acasa si ii zici ca esti singura daca nu vrea atunci spune-i ca il lasi asa se sperie si vine.

| wefweiofhewgewiopgjewogwe a răspuns:

In situatia asta am fost si eu, nu trecuse nici doua luni si prietena mea vroia sa ma prezinte parintilor ei, dupa multe incercari, a mai trecut o luna si intr-un sfarsit ma convins dar nu stiu cum cu toate ca muream de '' spaima '' oare ce vor zice, nu s-a intamplat nimic rau si acum am 8 luni cu ea si ne intelegem de minune.
Incearca sa ii explici ca nu trebuie sa ii fie rusine, de fapt nu are de ce daca lau acceptat deja.

| adee_8962 a răspuns:

Roaga`te de el in continuare.laughing
Dar daca totusi...ii e f rusine.si nu vrea ...Nu`l mai forta.ca nu are rost. Cand o sa fie pregatit o sa`si ia inima in dinti si o sa vina la parintii taihee hee Dar trebuie sa ai si tu rabdare cu el.
Sper ca te-am ajutat:*