Eu zic ca tu il placi si ca el te place. Si atunci? De ce continuin relatia actuala? Sfatul meu e sa te desparti de cel cu care esti acum si sa incepi o relatie cu acest baiat cu care te intelegi foarte bine.
sunt cu actualu de un an si 3 luni si plec si la vara in Italia de tot. Si nu stiu parca nu vreau sa stirc prietenia, mereu ajungeam sa nu mai vorbesc cu fostii.
Citind povestea ta vorbeam cu prietena la telefon! Si a zis wow ce prietenie adevarata lasand asta de o parte Dupa parerea mea ai o prietenie foarte fumoasa cu el nu merita sticata daca vei fi impreuna cu el poate sa dureze si un an dar tot o sa va certati si atuncia nu o sa va mai vorbiti pastreaza relatia asta de prietenie Frumoasa poveste
Mersii :3 ne am certat de 2 ori in 4 ani, si o vara nu am vorbit de loc din cauza mea. de asta nici nu vreau sa fim impreuna, prefer sa ramana cel mai bun prieten al meu deca iubitul meu, cine stie poate atunci va deveni gelos si etc etc.
Exact
WOW! Asa baiat n-am mai intalnit sa vb orice cu el si sa ai incredere in el mi-ar placea sa am si eu un astfel de prieten : -(. Revenind el te iubeste, tu l-ai iubit, tine foarte mult la tine din cate mi-am dat eu seama si daca erati impreuna cine stie ce avea sa se intample dar eu cred ca avea sa dureze acea relatie dar na asta e! N-am prea inteles ultima parte cum adica ti-a spus sa nu mai vb cu el! V-ati certat? Eu una cred ca sunteti facuti unul pentru altul. Si apropo dac vrei pot sa fiu si eu o prietena a ta poate reusim sa ne intelegem si sa ne si vedem ce zici? nici eu nu prea am prieteni. : - (
Nu,nu m-am certat cu el, Iubitul meu e gelos ca stie ca prietenul meu cel mai bun ma placut.Cu iubitul meu nu pot vorbii despre cel mai bun prieten :3
AAAA! scuze acum am inteles!
Nu e nimic :3
Păi daca te gandesti mereu la el si tii la el,renunta la iubitul tau pentru el. Nu poti sa stai cu unul si sa te gandesti la altul. Pune.te in locul iubitului tau, el daca te iubeste si tu te gandesti la altul, nu te simti asa ciudat stiind ca esti cu el dar te gandesti la altul? Nu e frumos asa, ar trebui sa alegi unul dintre ei, pe cel care il iubesti tu cu inima. Asa ii faci pe amandoi sa sufere si nu e bine.
beausingurlamasamea întreabă: