anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un prieten bun ne petrecem majoritatea timpului impreuna si la munca si in timpul liber,pe mine ma cam atrage ca ii super frumos, destept, inalt si in primul rand mai mic ca mine cu 10 ani.El stie ca este simpatia mea, oare simte si el ceva pentru mine? Va intreb asta ca de la un timp numai el ma suna sa ne intalnim sa luam masa impreuna sau sa ne plimbam.

26 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da are interes pentru tine

| Emilian65 a răspuns:

Cu siguranta ca simte ceva pentru tine, din moment ce te invita mereu sa luati masa impreuna si sa va plimbati.

| SkyPilot a răspuns:

Vad ca esti femeie matura. Tu nu stii sa-i interpretezi limbajul corpului? Alte semne ar fi ca relatia evolueaza (sau nu), ca prietenii lui stiu de tine, ca a facut in asa fel incat sa iti prezinte alti membri ai familiei lui, ca isi face planuri pe termen lung cu tine (ultimele doua necesita insa o interpretare mai nuantata).
Ai mare grija, dupa parerea mea este prea tanar pentru tine. Acum esti in zona in care o femeie are cel mai mult de oferit si prezinta cel mai mult interes, dar intr-o relatie pe termen lung, peste cativa ani vei suferi. Eu vorbesc acum la modul general, daca v-as cunoaste pe amandoi s-ar putea sa iti spun cu totul altceva.

| sofisis a răspuns:

Iti dai seama ca are un interes din moment ce iti cauta compania.
Poate ii e teama sa nu ti se para tie foarte mare diferenta de varsta. Femeile in general nu prea umbla cu barbatii mult mai tineri decat ele.
Oricum, ceva clar e. Ce anume, el stie. Poate fi curiozitatea tipic masculina. Poate fi simpatie platonica. Sau poate fi mai mult. El are raspunsurile exacte, nu noi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca tot te invita mereu pe afara e clar ca te place.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cati ani aveti? Mi se pare cam mare diferenta de varsta. Daca te tot cheama pe afara si sa luati masa, e clar ca vrea sa va cunoasteti mai bine, accepta-i propunerea daca esti de parere ca-i omul potrivit.

| dianainsta01 a răspuns:

Diferenta de varsta mi se pare mie, personal, mult prea mare. Nu cred că este suficient de matur ca sa raspunda asteptărilor tale, nu stiu ceva sa spun. Mie nu imi suna prea bine...

| anonim_4396 explică (pentru dianainsta01):

Poate are 30 de ani si ea 40. te-ai gandit la asta?

| dannys a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici chiar asa de mari suntem.eu 33 si el 23

| PanaDeIdei69 a răspuns (pentru dannys):

Pai normal ii tanar.
Lumea asta se duce peste capstraight face

| PanaDeIdei69 a răspuns (pentru dannys):

Sa zicem ca o fata are 15 ani.
Iar eu sa zicem 20.
Asta deja este pedofilie.

| dannys a răspuns (pentru PanaDeIdei69):

Normal ca este ca ea e inca minora

| dianainsta01 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am exculs varianta asta pentru ca nu cred ca o femeie de 40 de ani ar pune o intrebare ca asta pe un astfel de site...

| anonim_4396 explică (pentru dannys):

Inteleg. si nu ti se pare imatur? mai toti pe aici presupun asta. tu ce crezi?

Norml ca mi se pare imatur.

Si atunci de ce mai iesi cu el? pe langa faptul ca e frumos

In primul rand suntem colegi de munca, ne intalnim la jumatatea drumului spre munca mergem impreuna, dupa ne mai intersectam la firma, mancam impreuna la firma si mai nou ne mai intalnim si in timpul nostru liber.Nu stiu de ce ies cu el poate ca imi face placere compania lui si ma intrebam ca poate si lui ii face placere compania mea.

Daca nu ii placea crede-ma ca nu mai iesea cu tine in timpul lui liber. ar trebui sa stii chestia asta, sigur nu esti tu cu 10 ani mai mica ca el? laughing

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru dannys):

In mod cert vrea sa-ti bage lemne in soba. Poate spera si la o relatie, cine stie. Oricum esti mult mai matura decat el, e inca copil.

A-si fi vrut eu sa fiu cu 10 ani mai mica laughing

De ce nu iti cauti unul de varsta ta? se minte ca fetele sunt mai mature, cica la varsta ta trebuia sa ai si copii

sad trebuia sa am, dar nu am nici copii nici sot sad.nu pot avea un prieten (amic) mai tanar?

Poti sa ai si 5 nu 1 laughing. dar traim intr-o lume tampita in care unu nu isi poate vedea de propria farfurie si mai mult il freaca de altul decat propria persoana. iti dai seama ca pentru o femeie la varsta ta, lumea se asteapta marea si sarea. Deja sa fii casatorita de ani, sa ai 1 2 copii micuti. Multe si marunte

sunt totusi curios, cum de nu ai macar un iubit la varsta ta? pot presupune linsitit ca arati bine ca de nu "fat frumos" numai roia in jurul tau atat.

Este adevarat ce ai zis dar uite ca s-a intamplat sa nu am nimic la varsta mea.curiosii mor repede happy.ori ce inceput are un sfarsit si asa s-a terminat relatia mea de cativa ani sad

"curiosii mor repede" nu cred ca merge si pentru mine vorba asta laughing. sunt prea bun pentru iad si prea al dracu pentru rai asa ca nu ma vrea niciunul si "sefii" lor. cel putin pentru moment.
"ori ce inceput are un sfarsit si asa s-a terminat relatia mea de cativa ani" din pacate asta asa e, ce sa ii faci.

ce pot sa mai zic, mult noroc pe viitor.

| PanaDeIdei69 a răspuns:

Wow.
Si eu ma intalnesc cu o fata, luam masa, ne plimbam.
Dar nu inseamna ca simt ceva pentru ea mai.