| TakahashiHiroshi a întrebat:

Am un prieten Calin si a inceput sa-mi placa de el, sunt tot baiat si ne intelegem foarte bine.La un moment dat la facut cineva gay si nu a zis nimic, chiar daca el de obicei da replica.Cum as putea sa-ui spun?

9 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Deci tu esti gay si nu esti sigur ca e si el gay si vrei sa il intrebi daca e gay si nu ai idee cum?

| MadRabbiT a răspuns:

Poti pur si simplu sa te duci la el si sa ii zici, dar ai grija sa nu se intoarca impotriva ta, stii cum este sistemul in Romania privind homosexualitatea. Sau ai putea sa intrebi mai intai ce crede despre un baiat care place alt baiat. Doar de siguranta sa ai un reper de unde pleca.

| RAY a răspuns:

In ce mod isi place de el?

| TakahashiHiroshi explică (pentru RAY):

As vrea sa fiu cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ești abil, nu e nevoie să întrebi. E suficient să vezi cum reacționează în fața femeiilor. De exemplu dacă o vede o fată se uită după ea, la fund, la sâni, etc. Dacă da, e foarte probabil să fie hetero. Eventual, dacă știi care e primul lucru pe care tu ca homosexual îl observi la un tip, poți deduce dacă tipul e atras de tipi sau nu. Din păcate nu știu care e reacția unui homosexual la un eventual partener sexual ca să știu care sunt semnele că tipul ar fi homosexual.

| DeathOfDreams a răspuns:

Doar pentru că nu a zis nimic fiindcă l-a făcut cineva gay, nu înseamnă că așa și e.

Ar fi aiurea să-i mărturisești sentimentele tale și să afli după că tipu' e departe de a fi gay.

| BadAngel3 a răspuns:

I-al usor. Asa cum a spus MadRabbit. Incearca sa iei o abordare mai serioasa si in acelasi timp ca si cum pentru tine ar fi o curiozitate. Ai putea sa ii spui de exemplu ca astazi ai vazut doi baieti care se tineau de mana si ce parere ar avea despre gay. Cum i s-ar parea lui situatia daca el ar fi unul dintre ei.

| dfdfsd a răspuns:

Ce varsta ai?