De ce te-au refuzat toate?
Fa-ti un examen cu ochi critic si vezi ce te deosebeste de prietenii tai care au o prietena.
Poarta-te altfel,invata sa nu exagerezi,fii ingrijit,invata sa glumesti frumos,si fetele vor sfarsi prin a te VEDEA.
O prietena nu este un obiect sexual, cat timp vei crede asta si vei gandi in felul asta, nu vad sa se apropie vreuna.La sex ajungi dupa multa oboseala, dupa mult suflet cheltuit si dragoste daruita fara sa ceri ceva in schimb.
Dar si cand ajungi...
Succes!
Depinde de varsta. daca ai o varsta frageda... Nu stiu daca poti sa iti definesti cuvantul `iubire` ce este iubirea vei afla cand o sa o gasesti si cand vei mai creste putin. Iubirea nu inseamna atractie fizica.Si daca te referi la Sex nu sari calare asa repede
Cautati o fata pe gustul tau si incet incet o sa ajungeti si la sex, daca asta iti doresti cel mai mult ca vad ca de asta esti frustrat
Deci nu este vaza ca sa f... cu ea este faza ca el a avut o iubita si stie sentimentul de iubire pentru ca a fost cu ea 3 4 luni n-am avut pana acum o relatie deoarece toate m-au refuzat ati inteles acu?
Da ce aveti toti de credeti ca vreau sa fac sex nu asta vreau imi doresc o prietena atata tot