| Powie a întrebat:

Am un prieten care se uita la mine insistent, imi zambeste foarte foarte placut, vine in spatele meu si-mi face semne cu limba, mai exact e super tare, dar nu stiu daca ma place sau nu? cum pot sa aflu?

Răspuns Câştigător
| Anda_5509 a răspuns:

Pai ti a dat deja semne ca te place(aproape). Fii cu ochii pe el, sa vezi cum se comporta in urmatoarele zile, cum se comporta cu celelalte fete, si incet incet o sa ti dai seama de sentimentele lui. POate se comporta ca un simplu prieten, poate mai mult.happySau poti sa il intrebi(daca ai curaj), care sunt sentimentele lui pentru tine, fara masca.

3 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

laughing
Intreaba`l asa: Cumva te dai la mine cand faci gesturi astea? smug

| multimoak a răspuns:

Poi saracu baiat ti-a aratat deja. Sau tu vrei sa-ti ridice statuie in centru ca sa intelegi ca te place?

| ionutz_7058 a răspuns:

Daca face gesturi din astea si a zis ceva gen "mai incolo " sau "dupa ce se desparte de actuala prietena" parerea mea este sa iti cauti alt baiat... el probabil te considera ca o roata de rezerva, dupa ce se desparte de actuala prietena stie ca mai are o rezerva adica tu... daca intr-adevar te-ar iubi sar fi despartit de la incepul de acea persoana tongue