| xoxoClauSs a întrebat:

Am un prieten care si-a inceput viata sexuala de multi ani...sunt de ceva timp cu el si in prima zi mi-a cerut sa ma culc cu el(eu fiind virgina)...am acceptat, dar cand a inceput sa ma doara l-am oprit.Problema este:el mai vrea sa facem chestia asta dar in anumite pozitii si eu sunt cam timida, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Gresit, gresit, gresit si iar gresit!
Normal ca mai vrea dupa ce l-ai oprit, doar pentru asta sta cu tine, pentru sex! Cred ca si cel care sta toata ziua cu puta-nmana nu ti-ar cere din prima zi. Tu chiar nu ti-ai dat seama ca te tine de prostuta? Ce relatie poti avea tu cu el? NImic mai mult decat o mica aventura, iar tu ridici coada la indemnul lui.
Deci, te intrebi ce sa faci? Ai doua variante: 1- Te desparti de el pentru ca e nesimtit iar tu i-ai picat in plasa; 2- Continui cu el si o sa te tina de prostuta.

Cu tot respectul, trebuia sa refuzi de la bun inceput, niciun baiat care vrea ceva serios cu tine nu iti propune ceva obscen din prima zi, e clar ca pentru asta sta cu tine.
Sper ca nu te-am suparat cu acest raspuns, insa chiar nu puteam sa te incurajez si sa-ti zic sa accepti tot ce iti propune.

AI MARE GRIJA DE TINE!

| alisuc a răspuns (pentru h3r):

Ai mare dreptate

| h3r a răspuns (pentru alisuc):

Degeaba, oricum nu o sa realizeze...

26 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Eu zic sa te lasi dusa de val.E normal.Sunt lucruri care se fac in dormitor. Oricum, pentru siguranta si demnitatea ta, intreaba o cunostinta ce e de facut.Nu mai posta d-astea pe site-uri pline de copii.Pentru ca vezi raspunsurile.

| neutrino a răspuns:

Daca ai acceptat din prima zi sa te culci cu el, nu mai ai scapare! Sa nu te astepti la respect din partea lui. Are pe ce exersa toate pozitiile stiute si nestiune de el. Si cred ca asta si meriti: experienta.

| FcRb1923Madalin a răspuns:

Esti curva, suge-o laughing
cum moloz sa ti-o infiga din prima zi?

| h3r a răspuns (pentru FcRb1923Madalin):

Ododo big grin, tu tu tu tu laughing

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru h3r):

Eu :O eu :O eu :O ce ai cu mine draga?laughing

| amPH a răspuns (pentru FcRb1923Madalin):

rolling on the floor Morrrr laughing))rolling on the floor))

Cati ani ai xoxoClauSs?! Este destul de dubios faptul ca o virgina s-a lasat asa usor...

Nimic rau tongue.

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru amPH):

Cred ca mai mult de 14 nu are oh go on
ce vrei man daca o manca pi2da laughing

Hmm e bine atunci, dar tu ai un avantaj fata de mine thinking
pe tine cum te cheama? big grin

Cristina... imi pare bine, Madalin tongue

Asa mai Cristina, si mie imi pare bine, si nu mai scoate limba waiting asta daca nu vrei sa-ti sugerez eu un loc unde sa o bagihee hee

Pai unde-as putea?

La mine in gura, ca mai e loc laughing

La tine sigur nu laughing
La ce "declaratie" i-ai facut lui fosta, mi-e ca musti... thinking

Sa stii ca mie chiar imi place sa musc
de buze, de limbutsa :X
si imi place sa fiu muscat big grin
dar nu tare, asa cu dragoste

Mhm... si trebuie sa ma risc?

Pai nu stiu mai crisa, aici depinde de tine, i-a sa vedem :*

Vezi laughing

| FcRb1923Madalin a răspuns:

Sa accepti orice, asta sa faci, daca ti-a pus-o din prima zi... suge-owinking

| monca a răspuns:

Dala naibii

| Alexandra_1925 a răspuns:

Pffffffaaiiiiiiii! deja? dar te-a prostit rau de tot! mai fata coboara pe pamant ala te vrea doar pentru sex nu pentru ca te iubeste!

| ginela a răspuns:

Buna! Nu trebuia sa te lasi din prima mai ales ca era pentru prima data, un barbat incearca iar tu nu trebuie sa te lasi eu cred ca nu ar trebui sa o mai faci ceva timp cu el iar daca va accepta inseamna ca vrea sa fie cu tine iar daca nu inseamna ca vrea doar sex.

| xoxoClauSs explică:

1.Nu era pentru mine..eu am de abia 14 ani si nu ma complic.i-am dat voie prietenei mele de 17 ani sa posteze aceasta intrebare pentru ca e cam disperata si eu nu o pot ajuta in niciun fel, nu ma pricep..deci nu ma bag! De aia i-am dat voie sa posteze aceasta intrebare, poate voi o puteati ajuta...

| ionionica a răspuns:

Curve multe, multe fete se gandesc la sex si bani, multe fete proaste si baieti golani ordinari. Nu aveti educatie sexuala multi dintre voi.