Sincer parerea mea, duceti-l intr-un club, aratatii ceva fete care sa-i placa la el sa cunoasca, sa uite de fata aceea "nesimntita" si dupa ce o sa se imprieteneasca cu mai multe fete o sa fi-e ok! Funda!
Doar timpul îl poate vindeca. Încearcă să vorbeşti cu el, să îl înţelegi şi să îl sprijini acum când are moralul la pământ.Invită-l în oraş cu prieteni să nu mai stea închis în casă.Fă-l să înţeleagă că a fost doar o greşeală şi mai mai sunt multe fete şi ea nu a fost ultima fată de pe pământ.
Trimite-ti in calea lui o alta fata care sa fie frumoasa si sufletista,poate se vor indragosti unul de celalalt(o dragoste se poate uita numai cu o alta dragoste).de acolo se vor descurca ei... faceti-l sa inteleaga ca fosta are numai de pierdut, da-ti sfaturi in asa fel sa isi castige iar respectul de sine, este foarte important sa ii ridicati moralul ca sa poata iesi din situatia asta.bafta
Paiiiiiiiii
lasati.l in pace pana la urma e normal, 2 ani e ceva
dar faceti.l sa o uite o alta relatie sau sa stati mult timp impreuna cu el sa va plimbati sai redai momente noi ca sa poata sa le stearga pe gele vechi! altfel nu are cummmmm si sa nu mai stea in preajma fetei! bafta :*
Poate o noua fata nu-l va ajuta sa treaca peste.El clar a iubit-o pe fata aia. Spune-i ca viata merge mai departe.cu sau fara ea.Intr-o zi isi va gasi o fata care sa-l iubeasca la fel de mult cum o s-o iubeasca si el.Iar daca gasiti o fata potrivita pentru el *si cu suflet* care sa-l iubeasca, face-ti-i cunostinta cu ea
Spune-i ca ce a fost a fost! Poate is gaseste o prietena care chiar il va iubi! Sa nu planga degeaba! Are un intreg viitor in tata! Aia s-a folosit de el! Am mai auzit de chestii de astea...Nu trebuie sa planga in continuuu! Cine stie? Poate acolo, undeva, pe acest pamant, va gasi pe cineva, care, din tot sufletul, il va iubi...Adevarata iubire i se va dezvalui in viitor!
Ai inteles ideea, nu? Ai?
Ii trebuie o prietena si sincer... dupa parerea mea, ar fi bine sa il duceti in cluburi pentru adulti
Are 22 de ani.nu mai e un copi; dar e distrus bietu, asa i-am zis si noi o fata care sal iubeasca lar face sa treaca peste dar el nu vrea nimic doar sa moara si prostii din astea
Eu tin la el ca la un frate si am tot incercat sal conving...nu e aia ultima fata din lumea asta dar el nu mai are nici o speranta...mereu vorbeste doar despre moarte
Am incercat atatea el nu intelege ca poate trai si fara ea.s-a inchis in el si nu mai vrea sa iasa din cochilia aia