anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un prieten caruia ii place sa poarte ciorapi de dama (ciudat stiu).

Si ma tot intreaba daca e acceptabil sau nu sa-i poarta cu pantaloni scurti sau ceva decent de genu dar in public.
Credeti ca e de acceptat ideea daca o face intr-o maniera respectuoasa pentru ceilalti?

Am vazut si oameni care poarta dar din cauze medicinale.Multumesc

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Va fi considerat nebun daca se afiseaza asa in public.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Inteleg ca vrea sa-i poarte la vedere. Depinde acum ce fel de dresuri si depinde ce intelegi prin public. Daca e vorba de o intalnire cu prietenii intr-o locuinta particulara sau intr-un loc sigur as zice ca da, merita incercarea. Dar bineinteles trebuie sa se epileze, altminteri arata tare ciudat un dres subtire, transparent, pe niste picioare paroase. Daca e vorba insa de un dres gros, mat, negru sau culoare inchisa e un pic mai usor.
Pe strada e un pic mai riscant, trebuie clar mai mult curaj, poti avea toata gama de reactii de la priviri socate pana la agresiuni verbale sau chiar fizice, depinde cu cine se intersecteaza.
Daca ii poarta insa pe sub blugi/pantaloni atunci chiar ca nu mai e nicio problema.
Acum daca iti e prieten bun si are incredere in tine ai putea vorbi cu el de ce vrea sa o faca, daca el se considera fata si asta e un mod de exprimare e perfect OK dar iesim deja din cadrul intrebarii originale.

| Vali1234gahavjygjaka a răspuns:

In public nu, va fi batjocorit.

| OPersoanaAnonima a răspuns:

Este posibil ca prietenul tau sa fie travestit. Sau gay. Sau ambele.
Ce pot sa spun. Nu e normal sa poarte pantaloni de dama, sau daca ii poarta zi macar sa ii poarte la el in casa sau undeva unde nu-l vede lumea.

| andreia67 a răspuns (pentru OPersoanaAnonima):

Gay nu e sigur, nici travestit. Posibil sa fie femeie transgender (transsexuala). E vorba de dresuri cu pantaloni scurti. Daca ar fi vorba de niste blugi/pantaloni de dama probabil ca putini s-ar sesiza si un numar infim ar reactiona in vreun fel.