| layla6550 a întrebat:

Am un prieten cu care ma intilnesc de aproape un an...ma iubeste doreste un viitor alaturi de mine insa eu in ultimul timpam inceput sa-mi amintesc de prima mea dragoste si sentimentele fata de prietenul actual parca sunt aceleasi insa ceva in acelasi moment s-a schimbat... ce sa fac si cum sa procedez mai departe?

5 răspunsuri:
| alinac a răspuns:

Pai daca iti doresti intr-adevar un viitor cu el trebuie sa renunti la trecut si sa te canalizezi pe prezent.intotdeauna sentimentele din trecut vor reveni din cand in cand din cauza starilor emotionale.sau poate timpul petrecut cu actaulul sunt la fel de frumoase ca cele din trecut.pop

| layla6550 explică:

Cel mai grav este ca actualul prieten e militar si cumintelegeti ne vedem odata in saptamana

| relian a răspuns (pentru layla6550):

Vraja marii, parca esti plecata din tara si ai si 2 copii, iar barbatutau te vrea inapoi laughing maicata nu mai vrea sa stea cu copii.Deci se pare ca tu umbli cu unu altul prin tari straine, tiai lasat copii in tara si umbli di; n unu in altul laughing Mai cereai si sfaturi ce sa faci.Sa iti cresti plozii aia sa faci, poti umbla cu cine vrei dar trimite lu maicata bani, ca nu-i obligata sa-ti creasca tie copii.Acu am inteles ce faci si de ce maicata nu mai vrea sa stea cu copii,tu umbli cu unu altul,probabil nai bani nici sa reci strada, te intretine pe acolo pe unde esti carje cum apuca, bineinteles stai pe post de saltea laughing cunosc destule femei asa, copii singuri prin RO lor nu le mai pasa laughing au descoperit alta viata aia de parazit, da si ele cu ce pot in unu altul, le tine aia de mancare si cazare.Asa o sa imbatranesti si la fel o sa faci, dar na fiecare cu cel doare laughing

| layla6550 explică (pentru relian):

Nu ai dreptate absolut deloc... Eu muncesc in salon de frumusete imi place ceea ce fac. asa ca la MD asta nu aduce bani insa aici aduce.barbatul ma batea si umbla cu altele. de aia si am fugit deacolo.nici un ajutor de nicaeri asta e

| relian a răspuns (pentru layla6550):

Naspa,dar na daca spui ca iti este mai bine unde esti fa cum crezi. Oricum pe aici nu gasesti rezolvarea la problema ta,ev entual doara comentarii, sfaturi nu se pot da in situatii de genul asta, fiecare face ce crede cu viata lui, ia decizii singur, e cel mai bine, dupa nu poti da vina pe nimeni.Nu ai spus in ce tara esti, Italia cumva? Cauta si tu un italian, un roman ceva, te casatkoresti si dupa ai cetatenie, poti sa aduci copii si ce mai vrei tu.Bine asta daca esti divortata in R.Moldova,daca esti inca casatorita naspa, du-te sau pune pe cineva sa te reprezinte un avocat ceva baga divort si ramai unde esti. Spune-i mamei tale ca dai bani sati tina copii o vreme.
Problema este pe cine gasesti sa tine ia de nevasta.