El ti-a zis ca te iubeste din prima luna pentru ca ar fi vrut de atunci sa te cucereasca si sa faceti sex, e simplu. Nu te merita. Nu stiu daca e normal sa-ti incepi viata sexuala acum sau nu, dar asta nu merita in nici un caz virginitatea ta, nici macar atentia. Hai sa-ti dau un exemplu. Am o prietena care s-a maritat la 27 de ani virgina. El a fost primul baiat din viata ei si a asteptat dupa ea 7 ani. Au fost despartiti un an, dar el n-a avut pe nimeni si tot la ea s-a intors. Crede-ma ca nu te mint. Asa ca...prietenul tau sa nu mai caute scuze lamentabile ca el si-a inceput viata sexuala si ca simte nevoie si bla bla bla. O simti el nevoia, dar daca te iubeste intr-adevar te si intelege. Dar cu insistentele de care zici, eu nu cred ca da dovada de intelegere
Buna, deci daca ai 20 de ani si el la fel...pai sunteti ma gandesc ca deja maturi si tu trebuie sa iei o decizie, care crezi tu ca e mai buna pentru tine, daca crezi ca el e cel ales atunci fa-o, dar daca nu te simti inca pregatita si crezi ca nu e tipul potrivit, mai astepta, nu ai de ce sa te grabesti asa tare, este timp...acum,poate el te iubeste, dar avand 20 de ani, si daca si-a inceput viata sexuala e mai dificil cu el, ca simte si el nevoia si poate nu sta cu tine doar pentru sex, poate vrea o relatie serioasa, daca zici ca a mai fost cu una 3 ani jumate, poate ca vrea si cu tine ceva serios, fiind obisnuit sa faca (poate)des sex, acum simte aceasta nevoie, tu fa ceea ce simti si ceea ce crezi ca e mai bine atat pentru tine cat si pentru el, aveti 20 de ani, nu mai sunteti copii de gradinita, dar totusi nu precipita lucrurile, aveti 2 luni de relatie, vezi cat asteapta dupa tine, asa iti dai seama daca merita sau nu sa fie el primul, succes!
Hey sti. nu te supara pe mine. dar eu cred ca asta nu este o relatie. daca el se gandeste numai la sex.Nu cumva te gandesti ca dupa ce se va culca cu tine va vrea alta fata? eu as zice sa stai foarte bine de vorba cu el si sa ii spui ca daca sexu e pe primul loc pentru el mai bine isi cauta alta.intr-o relatie trebuie afectiune.si dragoste.nu numai sex.si el trebuie sa fie mandru de ca te are langa el
mult noroc
Nu prea ai cum, fiindca un barbat care dupa doua luni de relatie se gandeste lasex nu vrea o relatie adevarata, vrea o relatie vazata pe sex si cam atat.
El probabil e un baiat cu vrajeala vrea doar sa faceti sex si dupa iti da papuci asta trebuie sa vina de la sine cand cineva cere asa ceva vrea doar sa profite si vezi ca dupa 20 ani e mai greu cu dezvirginare eu zic sa gasesti un baiat cu adevarat sa tina la tine si sa nu mai stai mult virgina ca o sa fie mai greu pentru tine.
Eu zic ca daca dupa doua luni va certati pe tema asta, nu este EL. Adica cel care este pentru tine! Lasa-l sa-si gaseasca jumatatea potrivita si vei fi si tu in situatia de a-ti gasi intr-adevar jumatatea!
Si eu sunt intr. o sintuatie asemanatoare, doar ca am 18 ani si 2 luni, el are 21, eu nu am mai facut. o niciodata.si la 2 luni ne.am despartit pentru ca nu vreau, nu ma simt pregatita, dupa 2 3 zile ne.am impacat fiindca a zis ca tine la mine, si ma va astepta, iar acum iar bate apropouuri, eu chiar tin la el, nu stiu ce sa o fac, probabil se va sfarsi.
Au trecut 7 luni de atunci, si inca suntem impreuna , si inca nu am am relatii sexuale cu el. A spus ca ma iubeste si ma asteapta, nu doar sex e ceea ce vrea de la mine. S-a dovedit a fi rabdator, intelegator...si indragostit.
A trecut un an si o luna de atunci si... am decis sa ne despartim... pentru ca in tot acest timp nu a reusit sa ma faca sa cred ca el este cel mai bun pentru mine si am preferat sa pun punct. Da, e un baiat de nota 10, am ramas amici.
CAINELE CARE LATRA NU MUSCA.