| qwertyyy a întrebat:

Am un prieten de 22 de ani, iar eu am 17. El sta in alta localitate, sunt cativa kilometri distanta, eu am mai fost la el de cateva ori dar fara sa stie fratele(eu stau doar cu fratele) si m-am chinuit foarte mult ca sa nu ma prinda.Acum,in schimb, as vrea sa ii spun de relatia noastra(adica stie), dar nu stie ca am fost la el si asa mai departe, as vrea sa-i spun mai multe de el si sa ii zic sa ma lase la el.Cum sa incep?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Inteleg ca ai obosit sa te tot ascunzi si sa-ti tremure sufletul ca te-ar putea prinde fratele tau.
Trebuie,insa,sa intelegi ca daca te apuci sa-i marturisesti adevarul,fratele tau se va supara ca l-ai mintit si,in plus,de teama sa nu ti se intample ceva ar putea sa-ti interzica sa-l mai vezi.
Cere-i iubitului tau sa vina pe la voi si fratelui sa fie acasa,sa se cunoasca mai bine,eventual sa devina prieteni.
Daca lucrul asta se va intampla,posibil sa te linistesti mult mai repede.
Altfel e cand ii spui tu si altfel cand il cunoaste el si ii vede intentiile.
Si,pe urma,nu tu ar trebui sa mergi la iubitul tau, ci el ar trebui sa vina si sa te caute.
Asadar, imprieteneste-i pe fratele tau cu iubitul tau.Si,ti-ai rezolvat problema.
Mult noroc!

4 răspunsuri:
| Originalone a răspuns:

Tu gandesti ceea ce faci sau sta gandul permanent la instrumente magice.

| qwertyyy explică (pentru Originalone):

La ce instrumente magice te referi?straight face
laughing

| 1234_7760 a răspuns:

Ar trebui sa ii spui adevarul, si orice ti-ar spune el ar trebui sa il asculti, e fratele tau si nu vrea sa patesti ceva rau.

| robyiyo a răspuns:

Sunteti frati, nu stiu ce ar putea fi asa rau. Desi este cam mare diferenta de varste, dar daca tu il iubesti, ar trebui sa ii spui "suntem frati, si ar trebui sa ma intelegi." si de aici cred ca te descurci.