anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un prieten de 3 luni dar am aflat ca m-a inselat cand aveam 2 luni cam 80% sigur, ok am suferit enorm pentru ca il iubesc dar pot trece peste, faza e ca baiatul s-a indragostit cam rau de mine si tot timpu e cu mine, eu vreau sa mai stau asa vreo 3 luni cu el pana ma iubeste mai mult daca poate ca deja ma adora si dupa sa-i dau viteza, merita nu? voi ce ziceti? el a fost fraieru ca m-a inselat si merita, eu trec peste oricind pot sami gasesc unu mai bun, cred ca uneori exagerez cu optimismul, dar oricum voi ce ziceti?

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai cam ar merita k baietii astia sunt smecheri si cred ca pot face ce vor ei cu fetele sa le insele la orice ora, si iau fetele de fraiere, nu trebuie neaparat sa i dau papucii, poti sa il inseli si tu(o mica razbunare nu strica), dar ai grija cum si cu cine faci asta...totusi daca tii la el, poate merita o sansa, dar daca nu iti pasa de el... da-i un bocanc in...laughing

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cred ca esti foarte tanara, 14-15 ani..., si evident imatura... 80%?! Uiti ca "roata se intoarce" si poti pati acelasi lucru si tu!, la urmatorul tau prieten?! "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!"... Nu esti prietena cu mama?! Ei de ce nu-i ceri parerea?! Cred ca totusi ar trebui sa aveti o discutie lamuritoare, poate il suspectezi degeaba, poate doar a flirtat..., si daca renunti la el, si dai de unul de doi lei, care-ti va face zile fripte, cum va fi?! Mai gandeste-te!

| elena a răspuns:

Orice barbat greseste si se intoare spasit de unde a plecat... dar daca nu esti sigura ca te-a inselat de ce tot teatrul acesta? L-ai prins tu cu alta? Te iei dupa vorbe goale?
Gandeste-te, ca cine stie, poate odata cand vei fi inragostita "lulea" vei avea si tu parte de acelasi tratament pe care il aplici, acum partenerului tau, ca observ ca iubit nu-ti este, ci doar o bataie de joc, care crede-ma nu tine de optimism deloc. Daca vei primi si tu aceeasi "viteza" sau chiar mai mare pe care i-o pregatesti "fraierului"? Ce zici?
Nu-l mai chinui, nu te mai purta ca o sadica santimentala, spune-i pe sleau ce gandesti si lasa-l in plata Domnului de amarat cu toata cu inselaciunea lui, cu tot. Poate inainte de 3 luni isi da seama "baiatul", ca "adorata lui" isi bate joc de el, sper sa fie mai destept macar cu 2 luni.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Prin razbunare nu vei reusi altceva decat sa iti faci singura rau...straight face

| Cryssy a răspuns:

Nu e bine sa iti bagi joc de el, draga mea...

| alexuzha a răspuns:

Mai nu este bine daca zici ca te iubeste de ce vrei sa al faci sa sufere... tie tiar placea ca cineva sa ati faca asta nu cred... uite mie mi s-a intamplat ceva ci mai rau decat sa ma insele si nu mam razbunat pentru ca nu are rost daca yel e prost si vrea sa asi bate joc asta ye lasa in pace nu ati pate joc de yel tu al iubesti?

sa nu faci asta si yel poate sa se rezbune pe u pentru ca yai dat papuci...

| madalin094 a răspuns:

Juana .nu asa...intreaba-l daca e adevarat spune-i sa fie sincer cu tine. .nu-l lua tare poate nu s-a gandit atunci ...si daca acum te iubeste ...hai sa fim seriosi intreaba-l acum ...stati de vorba...sincer fara ascunzisuri...iti vei da seama. daca e adevarat .si crede-ma. .nua are rost sa mai stai ink 3 luni si apoi sal renesti...treaba ta dar eu nu as face asa cu toate ca sunt baiat... daca iubita mar insela .eh...mai intai as vorbi cu ea .si daca imi spune totul cu inceritate. o pot si ierta...totul depinde de sentimente... .nu te juca asa... vb cu el.si apoi rezolvati mai sigur...sa nuc rezi ca tin cu el. dar nu-l rani asa ...pentru .ca nu il vei rani nuami pe el ci pe tine ai sa vezi.winking Pa, pa

| Marya_1984 a răspuns:

Hei.Si eu am fost cam in aceeasi situatie. big grin Eram intr-o zi la el acasa, si mi-a zis cineva care mai era pe acolo k el vorbea cu una prin mesaje noaptea. Am tacut, nu am zis nimic. I-am luat telefonul` fara sa vada si, intr-adevar, erau niste mesaje acolo. Am facut o criza de gelozie groaznica :d i-am spart telefonul`, i-am dat in cap cu tot ce am apucat, l-am injurat, i-am zis ca nu mai vreau sa fiu cu el, etc. m-am dus in casa, am inceput sa plang, am luat o tona de calmante.Pana m-a chemat el sa vorbim.si m-a lamurit ca cel care a zis asta a facut asta de prost ce e, si ca nu el trimitea mesajele ci un prieten de-al lui, care vorbea cu gagica`sa din Grecia, prin mesaje, de pe telefonul` prietenului meu.Si asa era, mi-a confirmat-o chiar cel vinovat cu mesajele. dup-aia am inteles, si mi-am dat seama ca el nu m-ar insela pentru nimic in lume si ca ma iubeste tare mult. happy si e sincer cand imi spune ca ma iubeste. o vad in ochii lui happy

Deci, nu te lua dupa niste mesaje. vorbeste cu el.happy Dup-aia s-ar putea sa regreti foarte mult.asta daca tii la el.

| pia a răspuns:

Dar sunt sigura ca m-a inselat am vazut eu pe telefonul lui si tot nu a recunoscut cand l-am intrebat... Daca el si-a batut joc de mine eu de ce sa nu fac la fel... vorba aia... ochi pentru ochi, dinte pentru dinte

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ti se pare ca te joci cu sentimentele baiatului? Crezi ca tu nu poti pati asta? Si cum o sa te simti? De ce oare va place sa va jucati de-a dragostea? Nu ati putea incerca sa fiti onesti in relatie, atat cat va simtiti bine, iar cand nu mai merge, pur si simplu va despartiti fara crize, rafuieli si razbunari?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca il iubesti eu zic ca merita sa'l iertitongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Faci bine sa stii

| pisoi a răspuns:

Fata mea gandeste matur daca tea inselat si sustii ca poti trece peste asta de ce acum pofta asta de razbunare crezi ca vei castiga ceva? iti spun eu ca nu vei avea foarte mult de pierdut si fi sigura ca roata se va intoarce... atat de mult incat poate vei ajunge sal vrei tu pe el inapoi si sa realizezi cat de mult ai pierdut... pfff imaturitatea asta doamne