| Claudya54 a întrebat:

Am un prieten de 3 luni si ceva era dulce vorbea frumos era atent cu mine pentru mine era un scump si este il iubesc mult am inceput sa tin mult la el dar de 3 zile s-a schimbat nu mai e cum era acum e rece sta mai mult cu prieteni lui nu ma mai alinta cum ma alinta nu ma mai baga in seama e cu totul altu! Si ma doare foarte mult comoprtamentul lui plang mereu st trista imi este frica ca nu ma mai iubeste si are pe alta. Va rog dati-mi un sfat ce sa fac sa nu mai fiu trista si sa-l fac sa fie ca pana acum 3 zile?

8 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Ştii, uneori oamenii se schimbă. Adevărul este că la început majoritatea băieţilor sunt foarte dedicaţi şi încântaţi de persoana de lângă ei, însă apoi renunţă la entuziasm.
Doar pentru că nu mai are acelaşi comportament nu înseamnă neapărat că are pe alta. Poate pur şi simplu s-a plictisit, sau îşi doreşte puţină independenţă. Sfatul meu este să porţi o discuţie deschisă cu el, prin care să îl întrebi ce s-a întâmplat. O relaţie se bazează în primul rând sinceritate, aşa că asta ar fi primul pas în a vă reveni.

| ignore a răspuns:

Eu cred ca tuh te-ai invata sa fie emreu langa tine sa te alinte (s-a plictisit de astea) fi si tuh mai independenta numai fi asa romantica. lasa-l sa stea cu prieteni lui si tu stai cu pr talewinking.

| MuñequitaLoka a răspuns:

Nu trebuie sa exagerezi asa. vorbeste cu el, poate doar a avut si el zilele proaste. la toti ni se poata intampla happy
vorbeste cu el

| Mihaela111 a răspuns:

Cel mai bine e sa vorbesti cu el si sa ii spui ca s-a schimbat (poate nici nu isi da seama ca te raneste prin comportamentul lui)

| St3luta a răspuns:

Cred ca cea mai buna varianta ar fi sa vb cu el.sa-i spui ce simti si ceea ce te deranjeaza.Dar nu elimina posibiliatea ca doar sa ti se fi parut sau poate el are alta treaba, alta ocupatie! nu trage concluzii pripite!
pup

| msyo a răspuns:

Nu ai de unde sa stii ce e in mintea lui, prietenul meu a facut la fel dar atat timp ct e cu gasca lui asa e el. Nu ai de unde sa stii daca are pe alta sau nu poate pusr si simplu nu stie ce vrea ce simte exact pentru tine.Sa nu ii arati niciodata ca sufer pentru el cu timpu isi va da seama ce vrea daca te iubeste eu zic sa nu tragi concluzi pripite. lasa timpu sa decida pentru voi. succes.

| Andreeyuk a răspuns:

Hmmm thinking nu cred ca poti sa-l mai aduci inapoi.asa cum era el altadata straight face dupa ce ai scris tu aici, cam reiese ca s-a cam plictisit sa zic asa, de tine straight face
asa se intampla cam cu totii baietii.vede ca noi fetele tinem mult la ei si gata, nu`i mai intereseaza de noi oh go on => sa fim indiferente cu ei devil da nu prea multhee hee hai te-am pupatbatting eyelashes :*

| crisanmada a răspuns:

In primul randa nu ar trebui sa mai plangi, el probabil ca vrea sa stea si cu prietenii lui sa nu zica ca pentru o fata ia uitat pe ei.iti spun eu o sa vezi ca tot la tine va veni dupa un pic de timp. sper sa-ti fie de folos raspunsul meu