| pinky butterfly a întrebat:

Am un prieten de 3 luni si nu prea ma apreciaza. Imi zice ca ma iubeste dar nu imi dovedeste asta. Eu il iubesc, dar vreau sa inteleaga ca daca nu isi da putin interesul pentru relatia noastra imi voi pierde eu interesul pentru el.
Si nu stiu cum sa ii spun asta sa nu se supere, ca este extrem de suparacios.
Are cineva vreo idee? happy

Răspuns Câştigător
| OaNa_5315 a răspuns:

Buna. As vrea sa te intreb, macar ti-a spus ca te place? Sau si-a exprimat verbal sentimentele lui fata de tine? Intr-o relatie este bine sa spui si in cuvinte ceea ce simti, insa niciodata vorbele nesustinute de fapte n-au mare valoare. Au si vorbele rolul lor insa fara fapte sunt cam in zadar. Eu consider ca ar trebui sa ii bati mici apropouri: ca ti-ai dori sa fie romantic, mai dulce cu tine, sa te surprinda cu mici chestii. Ptk astea dau farmecul relatiei.
Oricum nu uitati sa va bucurati de fiecare moment, lucru, frumos, indiferent de cat de marunt ar fi! Bucurate de clipele petrecute cu el si daca cu adevarat il iubesti fa in asa fel incat sa fie bine totul intre voi si sa iti ofere si mici momente de neuitat. O zi bunahappy

6 răspunsuri:
| consilierindragoste a răspuns:

Nu crezi ca e cam mic la 3 luni sa iti demonstreze asa ceva ar trebui sa iti iei si tu unul mai mare asa de vreo 18- 19 ani ce zici, bai da nu un bebelus de trei luni

Ce te astepti de la o varsta asa de frageda 3 luni nu ti se pare cam mic la trei luni sa iti demostreze ca te iubeste ia-ti si tu unul de 18- 19 ani si vezi ca are sa iti arete

Uite glumeam dar ma apucat ras la cum ai pus intrebarea era o gluma sper sa nu te superi

| b342 a răspuns:

E si ce daca e suparacios? spune`i frate! i`auzi drqu` in choloti rolling on the floor
Si eu am un prieten. asa era cam la inceput. dupa aia si-a dat drumu` ca vedea ca eu mereu fac chestii tresti. [ e pe joc dar in fine laughing ] eu mereu ii trimiteam d`astea : '':*'', ''love struck'' si ''>:d

| XANDER_9023 a răspuns:

Poate te iubeste dar nu e genul acela sa arate depinde cum e el ii poti vorbi dar calm ia-l usor ca din cate am citit e suparacios si spune-i lucrul asta poate se schimba si iti va arata.success!

| pinky butterfly explică:

Mi-a spus ca ma iubeste...
Si tind sa il cred. Dar de fiecare data cand ne certam numai eu trebuie sa merg sa il impac. straight face Ieri m-am suparat si i-am zis ca vreau sa ne despartim... am plecat acasa. Si m-a cautat el intr-un final. Mi-a spus ca daca se intampla ceva cu el si nu mai poate sa vorbeasca cu mine sa stiu ca a tinut la mine. happy