E posibil sa fii patit ceva .
Sa fie suparat dintr`o anumita cauza sau sa fie stresat sau ingandurat. Discuta cu el vezi ce are de fapt. Incearca sa vb cu el frumos chiar daca poate iti vine sa-i dai in cap. pana afli ce are de fapt. si dupa aia incercati sa va reveniti :*.
E pacat daca spui ca te iubeste si u pe el. dc sa renunti? Doar daca nu incalca limita. atunci nu trebuie sa-l suporti sau sa te lasi induiosata de cuvintele lui frumoase . Nu stiu ce sfaturi "utile" sa-ti daw. Fiindca sunt doar o pustoaica de 15 ani . Dar totusi vezi ce are daca s`a schimbat inseamna ca s`a intamplat ceva. un om nu se schimba din senin. L`o fi afectat ceva de care nu vrea sa-ti spuna, sau se ascunde, sau poate chiar daca esti sigura ca nu te inseala. poate cine stie a reusit. . Orice ar fi trebuie sa vb cu el. si daca vz ca nu si iar nu. atunci pui punct.
Sper ca ti-am fost de folos .
Spune-i asa: "daca tot spui ca ma iubesti atunci, de ce ma faci sa sufar? credeam ca relatia noastra se bazeaza pe incredere si respect unul fata de celalalt. poate ca m-am inselat. Daca vei continua asa, mai bine ne despartim"
Am cam dramatizat eu putin, dar merge.
Numai bine:*
Pregateste pentru o discutie cu el, spune-i ca reletia voastra nu e frumoasa asa si ca ar fi bine sa va respectati unul pe celalalt e foarte important.