Am trecut si eu prin asta...si daca ma gandesc bine inca trec.Nu poti schimba o persoana dar o poti indrepta, ii poti explica ce te deranjeaza si nu ii spui asta pentru ca vrei sa il schimbi, ii spui asta ca sa mearga relatia mai bine. Tu esti foarte geloasa chiar daca nu recunosti, nu vrei sa il lasi pentru ca se va combina cu alta si e si orgoliu si poate vei si suferii. Daca el tine la tine va intelege ca nu strica sa se schimbe putin pentru ca asta ajuta relatia.De ce esti asa de sigura ca se va duce la alta?
Eu zic sa nu te desparti acum de el pentru ca vei suferii si socul va fi si mai mare daca il vezi cu alta, mai asteapta dar incearca sa ii explici cev te deranjeaza.
bafta multa:*
Nu il parasi.fii si tu un pic mai toleranta.mai trebuie sa facem si sacrificii. ce sa faci? asa-s unii baieti!
In primul rand calmeaza-te!
N-am inteles partea cu fetele, ce conteaza daca ii dai papucii si se duce la alta fata?
Poate tu meriti unul mai bun si intelegator cu tine, nu e ultimul de pe planeta si trebuie sa stai dupa el.
Doar daca il placi e OK o sa-l uiti rapid, dar daca il iubesti e mai greu.
TOtusi daca vrei sa continui relatia cu el:
Ajunge-ti si voi la un acord, explica-i ce nu-ti convine la el, ce te deranjeaza si poate incetul cu incetul va intelege.
Nu va mai certati din prostii.
papa
Incearca sa ii spui ce nu iti convine daca nu merge cu frumosul treci la planul b... si daca chiar tine la tine... poate ai noroc good luck
Incearca sa ii spui ce nu iti convine daca nu merge cu frumosul treci la planul b ... si daca chiar tine la tine ...poate ai noroc good luck
Fiecare om are caracterul lui, tu cand te-ai indragostit de el te-ai indragostit cu tot cu acel caracter de care ne spui ca nu iti place acum, fiecare dintre noi avem si parti mai proaste asa numitele defecte, nimeni nu este perfect, incearca sa-ti repeti mereu ca nu e necesar sa-l schimbi, e omul de care te-ai indragostit cu tot cu defectele pe care le are, dar te-a iubit si te iubeste iar asta e tot ce conteaza!
Explica`i ce te deranjeaza la el, si el sa faca la randul lui la fel. II spui ca e pentru binele relatiei.
Sincer, nu inteleg de ce n`ai spus ce anume te enerveaza la el.
Ca o sa se combine cu alte fete.hmm,din orgoliu nu vrei sa-l lasi.Sau poate ce face el nu e asa grav?
Spune`ne ce face.
Mutubal întreabă: