| mikutzzza1000 a întrebat:

Am un prieten de o luna si ceva, la inceput facea fapte pentru mine, mai ales inainte sa fim impreuna. El zice ca ma iubeste dar simt ca nu este asa, mi-a facut multe faze pe care le-am trecut cu vederea si am continuat sa fac fapte pentru el dar el simt ce si-a pierdut interesul fata de mine pentru ca el e obisnuit sa faca totul pentru o fata pana sunt impreuna, apoi nu-l mai intereseaza, arunca doar cuvine "te iubesc", "mi-e dor de tine" si chesti de genu fara sa mai simta. Ce as putea face ca el sa inceapa din nou sa faca fapte?, sa ma caute mai cu interes, pentru ca acum daca ii spun eu ca vreau sa ne vedem ...ne vedem, daca nu, nu pentru ca el nu o mai cere de mult.

6 răspunsuri:
| Pastiluţă a răspuns:

El începe să se distanţeze faţă de tine.
Dacă vrei să-i stârneşti interesul lasă-l pe el să fugă după tine.
Dă-i papucii ca să vadă că nu eşti prostuţă ( scuză-mă nu vreau să te jignesc happy )
Acum să fim serioşi.Nu poţi iubii fără rost cât pentru amândoi. straight face
Mai bine îl laşi. happy
O zi bună.

| albastrualb77 a răspuns:

Eu una zic ca nu ai cum, gaseste-ti pe altcineva, dupa ce ii spui lui ca nu mai vreti sa fiti prieteni, crede-ma nu merita sa te implici intr-o relatie in care esti doar tu implicata sufleteste.

| AndutzaPinkAngel a răspuns:

Pai intalneste-te cu el si spune-i ca nu poate sa-ti dovedeasca ca te iubeste doar prin cuvinte ci prin fapte.Mai spune-i ca daca nu mai bine renuntati si spune-i cum te simti.Asteapta max o saptamana si vezi cum se comporta. Daca este tot asa mai bine gaseste-ti pe altcineva.

| Ingeras_3373 a răspuns:

Nu ii mai da interes. Nu il mai baga in seama si trateaza-l cu indiferenta si atunci o sa faca sa sa iti atraga atentia.

| Moiseicip a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti un timp sa vezi ce e de capul lui fara sa-i ceri intalniri se altele iar daca vezi ca el chiar nu-si da interesul deloc ar cam trebui sa-l las balta.Succes.

| izaaa a răspuns:

Fii mai indiferenta fata de el, fa'i si tu niste faze asemanatoare cu acelea pe care ti le'a facut el sa vezi daca reactioneaza; dar daca nu se intampla nimic te'as sfatui sa renunti la el!