Pentru tine conteaza mai mult parerea celor din jurul tau decat parerea ta? Vrei sa renunti la fericirea ta ca sa nu se mai enerveze prietenii tai? Nu vad care este problema. Eu i-as pune la punct. Pot sa fiu si cu cel mai urat baiat din lume, daca imi place mie, e bine.Chiar nu ma intereseaza de gura lumii.
pa, pa.
Ar fi cea mai mare prostie pe care o poti face sa renunti la un asemenea tip pentru ca lumea zice ca nu e bun pentru tine. Tu trebuie sa afli daca e bun sau nu.Lumea
Suna-ma cand vei reusi sa impaci lumea si sa fi fericita simultan.Iti asigur eu in Cartea Recordurilor
Sa incepem cu inceputul. Nu exista vreo definitie a frumosului. Frumos este ceea ce-ti place tie. Adevaratii prieteni te sustin in orice lucru pe care-l faci, ori "prietenele" tale, demonstreaza exact contrariul. Nu lua in seama gura lumii. Invidia este unul din factorii care duce la intrebari de genul: "De ce fix cu el?"
Te iubeste, iubeste-l! Nu traiesti cu lumea, ci cu el! Ai mare grija cu genul acela de prietene, mi-e teama ca nu pot purta apelativul "prietene". Prietenii nu te judeca pentru ceea ce faci, prietenii iti dau sfaturi si te sustin. Numai bine!
Lasa lumea sa zica ce vrea. Pana la urma trebuie sa iti placa tine, nu prietenelor tale . Incearka sa le explici ca tii la el. exista posibilitatea ca lor sa le placa tipu'.
:* Baafta
Stii vorba aia : " nu mai baga toti prostii in seama"? Aplic`o. Ce conteaza ce cred altii? Tu esti cu el sau cu lumea? Unii "prieteni" ar prefera sa te vada singura si nefericita decat cu cineva alaturi si asta ori ca nu le mai acorzi lor destul timp, ori e pur si simplu gelozie. Deci tu ai grija de tine si de relatia voastra, nu te lua dupa altii. :*
Buna.Sa`ti spun parerea mea.Eu sunt de parere ca prietenele tale sunt geloase pe relatiea voastra, vazandu`va ca va intelegeti bine si ca va iubiti.Nu ar trebui sa le dai importanta lor, ci persoanei iubite.
Multa bafta si nu te mai lua dp prietene, ca o sa ai numa` de pierdut.
Buna ziua, sa nu le bagi in seama. Atata timp cat tu te simti bine langa el, ce conteaza ce spun altii?
Daca se comporta frumos cu tine si iti dovedeste ca te iubeste nu inteleg de unde vine aeasta indoiala. Daca si tu l-ai iubi cu adevarat nici macar nu ai fi postat acesta intrebare. Asa cred eu. Pa. Si nu cred ca iti sunt prietene adevarate daca nu se pot bucura de fericirea ta.
Comportandu-se frumos cu tine nu demonstreaza chiar ca te iubeste, poate ca te respecta si tine la tine.Si asta este total diferit de iubire. Te-ai intrebat vreodata de ce prietenele tale sunt impotriva lui? Au vreun motiv sau pur si simplu nu le place tipul? In cazul in care chiar crezi ca relatia va dura si peste ani, lasa gurile sa vorbeasca si tu traieste-ti iubirea.Pana la urma, tu saruti gura lui, nu a lumii.Si sa nu mai spui vreodata "nu e cel mai frumos", el este frumos pentru ca il iubesti tu.
Cea mai mare prostie ever mi se pare sa-ti alegi iubitul in functie de ce spun altii!
Conteaza ce simti TU, ce simte EL, ce simtiti IMPREUNA. Daca va iubiti, nu vad de ce te-ar interesa ce spun prietenele.
PS: Cati ani ai?
Pai... uite asa am patit si eu, am avut un prieten. si prietenilor mei nu le placea de el. dar mie imi placea imi ziceau toti ca numai stiu sa le raspund la telefon si pe mess asta pentru ca vorbeam numai cu el. incepusem sa ma schimb. intr-un fel... dar chiar daca prietenilor mei nu le placea au zis ca pana la urma mie trebuie sa-mi placa.
Deci tie trebuie sa. ti placa, nu lor incearca sa. ti imparti putin timpul... sau explica-i prietenului tau cum stau lucrurile:d
Sti eu sunt in acceiasi situati si sincer nu ma intereseaza decat de mine si de el chiar am invatat sa nu ascult ce zice lumea stiu ca n-am sa regret.ai putea sa faci accelasi lucru
Nu-i baga in seama. E alegerea ta si sentimentele tale. Lasa-i sa vorbeasca singuri
Buna ziua, sa nu le bagi in seama. Atata timp cat tu te simti bine langa el, ce conteaza ce spun altii?
Daca se comporta frumos cu tine si iti dovedeste ca te iubeste nu inteleg de unde vine aeasta indoiala. Daca si tu l-ai iubi cu adevarat nici macar nu ai fi postat acesta intrebare. Asa cred eu. Pa. Si nu cred ca iti sunt prietene adevarate daca nu se pot bucura de fericirea ta.