Bineînţeles că va vedea că nu mai eşti virgină. Himenul tău a fost rupt la primul contact sexual. Poţi încerca să vorbeşti cu ginecologul să nu-i spună. Himenul se poate rupe şi la ora de sport, dar probabil tatăl tău nu va accepta asta. La 16 ani nu are dreptul să hotărască asupra vieţii tale sexuale. Poţi încerca să vorbeşti cu mama ta, să îi spui adevărul şi să vezi cum puteţi rezolva asta sau să nu accepţi pur şi simplu controlul. La 16 ani nu are voie să se bage în viaţa ta personală, chiar dacă nu eşti majoră. Ar fi totuşi indicat să vorbeşti cu mama ta şi să mergi periodic la ginecolog pentru a nu avea surprize neplăcute care să îţi afecteze sănătatea şi fertilitatea pe viitor.
Mare greseala ai facut, habar n-ai ce presupune sexul, ca dovada pui intrebari stupide... evident ca se vede.
Himenul este o membrana ce acopera partial intrarea in vagin. In mod obisnuit, acesta se rupe in momentul penetrarii. Doar daca este himen elastic "rezista" unui act sexual. Chiar daca nu ai mai avut raporturi sexuale de 3 saptamani, doctorul va putea constata ca nu mai esti virgina.
Pai tu ai spus ca ti-ai inceput viata sexuala acum 4 luni din cate scrie aici.si daca tatal tau hotaraste sa te duk la un control ginecologic se va vedea ca nu mai esti virgina. poti sa stai fara sex si un an ca gineclogul cunoaste deoarece vaginul tau a suferit unele modifikri.
totusi iti urez noroc ca tatal tau sa aiba incredere in tine si sa nu mai fie nevoie sa te duk la ginecolog.
Se pare ca ti-ai inceput viata sexuala fara a stii prea multe despre corpul tau(mai bine spus despre ceea ce inseamna Virginitate) odata ce respectivul te-a dezvirginat, dezvirginata ramai... poti sa nu o mai faci X-Luni si Y-ani, virginitatea nu revine! din moment ce NU mai esti virgina se observa oricat ai sta "pe tusa"(fara sa faci sex) So, ai cam ai imbulinat-o. Ceea ce inseamna ca iti raman 2variante!
1. Mergi la medic, si incerci sa il mituiesti cu ceva sa iti dea un rezultat pozitiv pentru tine.
2. Iti iei iubitelul de mana si mergi cu el la parintii tai si vorbiti cu ei ca voi va iubiti si ca aman 2 ati fost de acord sa faceti asta...bla bla bla Cam atatbafta si te asteptam cu un raspuns sa ne spui ce-ai facut!
ps:Incercati sa luati vina aman2 asupra voastra chiar daca se afla de la medic ca nu mai esti, pentru ca nu doar u te-ai simtit bine, ci si partenerul tau!
Normal ca se observa Te gandesti ca esti fragila? ca sa se poata vedea la ginecolog? Dar pentru sex nu erai fragila?
Tu vrei sa prostesti ginecologul? Nu poti din pacate tatal tau isi va pierde incredere-n tine si mai mult.Scuze nimeni nu te poate ajuta acum decat tu.
Virginitatea era tot ce avei tu mai de pret. trebuia sa te gandesti si la consecinte
si da, se poate observa daca nu ai mai facut'o de 3 saptamani
mi se pare cea mai buna idee sa mituiesti ginecologul, nu stiu daca o sa functioneze, nu am fost niciodata ai grija poate ma anunti si pe mine cu un mesaj ce ai facut
De vazut va vedea ca nu mai esti virgina, asta nu ai cum sa ascunzi. eventual sa ii spui tatalui tau ca nu vrei sa mergi si cu asta basta, nu te poate obliga, ii spui pur si simplu ca iti este rusine sa mergi la ginecolog.
Daca nu vorbeste cu ginecologul sa ii spuna tatalui ca mai esti virgina. Succes!
Acum ai cam incurcat-o, normal ca se vede.Ar fi o solutie totusi. Daca cunosti medicul, ar fi foarte bine sa te strecori la el sa discuti cu el, ca asa o situatie poate duce la chestii urate de tot, inainte de-a merge cu tatal tau ar fi bine deci sa discuti cu medicul ala ca sa stie omu in ce belea te baga daca afla ai tai realitatea.Nu e un sfat de tocmai de nota 10, dar puneti-va voi in locul ei, in asa o situatie, care nu e grava dar care poate deveni foarte grava, totul din cauza unui raport sexual, care mai devreme sau mai tarziu oricum se intampla.
Draga mea, inceperea vietii sexuale inseamna ruperea membranei himenale care acopera partial intrarea in vagin. Un medic ginecolog, bineinteles ca va vedea ca ti-ai inceput viata sexuala.Desi ai o varsta foarte frageda, mai bine te-ai gandi la metodele de contraceptie si ar trebui sa mergi la un cabinet de planning familial pentru a nu risca o sarcina sau transmiterea unor boli sexuale! Te rog, protejeaza-te! Pentru refacerea himenului se poate face o himenoplastie, adica, un chirurg sa-ti refaca himenul, dar nu cred ca are rost! Iubirea nu consta in virginitate, ci in SENTIMENTELE tale! Ai grija de ele si in acelasi timp de corpul tau! Tatal tau ar trebi sa dea dovada de intelegere si sa iti fie alaturi si sa te indrume catre un asemenea cabinet! Bafta in viata!
Da stiu ca la 16 ani nu imi poate controla viata mea personala, dar pe el nu il pot face sa inteleaga asta. E imposibil de vorbit cu el, e o fire foarte dificila. Tocmai de aia mi`e teama sa ma duca la doctor.
@ i.love.me "Virginitatea era tot ce avei tu mai de pret. trebuia sa te gandesti si la consecinte"
foarte ilogic si personal raspunsul tau. Fiecare persoana isi incepe viata sexuala cand doreste, unii mai mult sau mai putini informati. Si nu, virginitatea nu este lucrul cel mai de pret al unei persoane de sex feminin!
Din pacate se poate observa! tot ce poti face acum este sa fi cat mai cuminte sa nu-ti superi taticul ca sa nu te duca la ginecolog! ca de' asta e! acum urmeaza consecintele! bafta cu taticul!
Incepandu-ti viata sexuala, chiar si daca nu vei fi avut contact vaginal, chiar si daca vei fi facut doar sex oral, NU mai esti virgina! Medicul insa n-are cum sa aprecieze daca tu mai esti sau nu virgina, poate mai degraba psihologul, medicul insa poate sa-i spuna tatalui tau daca himenul mai este sau nu intreg. Himenul se rupe de regula la primul contact sexual vaginal. Himenul insa se poate rupe accidental si cu alte ocazii... in functie de miscarile pe care le faci. In prealabil povestestei mamei tale ca la ora de sport ai avut o sangerare ciudata, de un rosu deschis, altfel decat menstra. Apoi, daca ajungi la medic si medicul constata ca himenul nu mai este integru, povesteste-i si medicului ceea ce i-ai povestit mamei in prealabil. Medicul cel mai probabil va spune ca himenul s-ar fi putut rupe accidental in cadrul orei de sport. Plangi mult ...si spune-i tatalui tau ca i-ai povestit deja mamei tale incidentul. Ai sanse sa scapi!
Aiurea. imi pare rau sa te anunt. dar. doctoru oricum isi va da seama ca ai intretinut relatii sexuale. daca ai facut-o doar o data si cumva printr-o minune nu s-a rupt himenul. atunci. esti norocoasa. daca nu. asta e... dar daca tot spui ca ti-ai inceput viata sexuala acum 4 luni... E imposibil.
Ar fi mai bine sa ii zici adevarul tatalui tau pentru ca daca te va duce la ginecolog, ala isi va da seama si atunci avand in vedere ca ai mintit se poate "ciufuli" foarte rau tatal tau... dupa sigur iti va interzice sa iesi, multe chestii, am auzit cazuri de genul...vezi ce faci! Bafta oricum! >
Nu conteaza de cat timp nu ai avut relatii sexuale, cate kilograme, cati ani ai sau cate acte sexuale ai intretinut. Un sngur act sexual e suficient pentru dezvirginare care este absolut definitiva, adica se va vedea si peste 30 de ani. E ca si cum ai avea o bluza, ii tai o gaura cu foarfeca si apoi o lasi 3 saptamani in dulap. Ce zici, cand o imbraci, se mai vede gaura? (imi cer iertare pentru comparatia usor vulgara).
In plus, e foarte bine ca tatal tau insista sa mergi la ginecolog. Incepandu-ti viata sexuala, mai ales la varsta ta, e obligatoriu sa mergi la medic macar la fiecare 6 luni. Este grav daca tu nu ai fost inca la medic si trebuie sa ajungi cat mai repede. Oricat de suparat ar fi tatal tau pe tine, e mai bine asa, in nici un caz pedeapsa lui nu poate fi atat de grava ca un cancer de col uterin in curand. Lipsa consulturilor ginecologice regulate la o femeie care si-a inceput viata sexuala denota irespoinsabilitate si nu pot sa cred ca o femeie care foloseste internetul are viata sexuala de 4 luni fara a se fi dus la ginecolog. Mi se pare o lipsa de interes pentru propria sanatate vecina cu inconstienta.
Oricum, avand 16 ani, nu te puteai duce la ginecolog decat cu un parinte, asa ca profita de oferta tatalui tau (chiar daca e facuta dintr-un motiv gresit). El iti ofera sansa unei vieti normale, sanatoase si nu ar trebui sa o ratezi nici in ruptul capului. Sa fim serioasa, daca esti suficient de matura sa faci sex, atunci cu certitudine esti suficient de matura sa vorbesti cu tatal tau despre asta. Esti intr-adevar foarte tanara si nu ar trebui sa ai astfel de responsabilitati, dar tinand cont ca nu ai fost violata, a fost decizia ta si e cazul sa ti-o asumi. Viata sexuala nu inseamna numai placere ci si multe responsabilitati si probleme, asa e normal sa fie. Tu ai ales sa dai piept cu ele la varsta la care alte fete se bucura de o adolescenta fara griji. Asa ai ales, comporta-te ca atare.
Te-o mancat undeva de la varsta asta! nu ai decat sa suporti consecintele! apropo de ce nu ai facut sex de la 14 ani?