| adriana12 a întrebat:

Am un prieten de un an si jumatate, suntem stabili si nu avem probleme de sanatate, dar ne intalnim mai rar si s-a intamplat de 3 ori in 2 luni de zile sa fac sex PROTEJAT in timpul menstruatiei, noi ne-am simtit bine si nu am avut semne de ingrijorare...As dori sa stiu daca exista riscuri legate de sanatate si care sunt ele in cazul acesta!? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca folositi prezervativ, singurul risc este o infectie pentru tine. Fiindca in timpul actului sexual se introduc in vagin microbi de pe vulva si perineu, iar sangele menstrual e un mediu bun de crestere a microbilor. In mod obisnuit, microbii patrunsi in vagin daca nu sunt multi si foarte virulenti sunt distrusi de mecanismele de aparare locale. In timpul menstruatiei, ei prolifereaza in sangele menstrual si dau cu usurinta infectii.

15 răspunsuri:
| MihaiA a răspuns:

Raspunsul ti l-a dat deja brigaela. Am si eu o intrebare acum putin in afara raspunsului, chiar nu va puteti abtine? Mi se pare cel mai oribil lucru sa faci sex cand esti pe ciclu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Te vezi mai rar cu partenerul și totuși faci sex exact în timpul menstrei (protejat)?
Nu este recomandat în această perioadă întreținerea de raporturi sexuale.
Doamne, nu vă pot înțelege, cum o faceți voi numai atunci, nu știu?!?!?!?!?! Mă închin cu ambele mâini!
www.seximus.ro
Pa, pa.

luciana
| luciana a răspuns:

Nu, nu este bine ca faceti sex la ciclu si chiar ma intreb ce placere ai sau are, cand esti asa cum esti atunci, chiar nu va mai inteleg fetelor, v-ati pierdut demnitatea de tot, nu te gandesti si la consecinte, la infectii, la atatea boli? sincer ma mir ca ai postat asta aici, dar poate ca din asta mai au si atatea altele de invatat...

| adriana12 explică:

MihaiaA sa stii ca nu e atat de oribil... e chiar placut pentru noi avand in vedere ca cel mai puternic orgasm l-am atins cand eram pe ciclu si oricum noi folosim prezervativul! Nu stii cat de oribil poate fi pana nu incerci...asa ca nu judeca daca nu stii! si noi ne iubim foarte mult si nimic nu ni se ma pare jenant atata timp cat ne aratam afectiunea in orice conditii! Iti multumesc pentru ca mi-ai raspuns si nah poate chiar nu ne putem abtine!blushing

| adriana12 explică:

Multumesc foarte mult brigaela! deci nu ar putea fi cazul unei hemoragii? doar infectii in lipsa prezervativului?

| adriana12 explică:

MihaiaA sa stii ca nu e atat de oribil... e chiar placut pentru noi avand in vedere ca cel mai puternic orgasm l-am atins cand eram pe ciclu si oricum noi folosim prezervativul! Nu stii cat de oribil poate fi pana nu incerci... si noi ne iubim foarte mult si nimic nu ni se ma pare jenant atata timp cat ne aratam afectiunea in orice conditii! Iti multumesc pentru ca mi-ai raspuns si nah poate chiar nu ne putem abtine!blushing

| adriana12 explică:

MihaiA sa stii ca nu e atat de oribil pe cat pare pana nu incerci...eu cel mai puternic orgasm l-am avut cand eram pe ciclu laughing...Incearca si nu judeca pana nu stii! Si nu ne jenam absolut deloc pentru ca ne cunoastem foarte bine si ne iubim oricum .nimic nu e oribil pentru noi mai ales cand facem sex! Si apropo poate nah` nu ne putem abtine. blushing

| adriana12 explică:

Legiuitoarea, ma scuzi dar eu sunt aici ca sa cer un sfat nu ca sa va faceti cruce de ceea ce imi place mie si ce nu! daca nu ma ajuti cu nimic si vrei doar sa ma jignesti mai bine ma lipsesc de sfaturi tampite de forumuri chatterbox

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Excitatia accentueaza un pic hemoragie, dar nu dramatic si numai pe perioada scurta.
Riscul de infectie la femeie apare indiferent de folosirea prezervativului. Lipsa prezervativului creste riscul si la barbat. Citeste inca o data primul raspuns.

| adriana12 explică:

Multumesc brigaela! esti cea mai experta in sfaturi fara sa jignesti lumea! Multumesc inca o data!>big grin

| adriana12 explică:

Luciana inca nu stii ce placerelaughing... poate nu ai incercat niciodata si asa e generatiile trecute au alte conceptii si mai bine ne axam de sfaturi de la oameni aflati in cauza si mai apropiati de varsta pentru ca ne inteleg mai bine si ne cunoastem masurile! Deci multumesc dar raspunsul tau nu m-a ajutat cu nimic! happy

| lencikk a răspuns:

Daca va iubiti atunci este ok sa faci sex in timpu menstruatiei parerea mea........crek k e o infectie fa o vizita la ginecolog so brigeala zice bn......pwp iubitiva mult

te pwpik dolche:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună din nou.
Nu a fost jignire, nu este recomandat ca în timpul ciclului menstrual să ai raporturi sexuale.
Nu ți-am dat un răspuns în râs. Nu sfătuiesc pe nimeni, deși sunt persoane care încurajează așa ceva cum de astfel încurajează și alte practici.
Fiecare cu gândirea lui, că informația lipsește iar riscul te pândește.
Faci cum vrei, e viața ta în joc, nu a mea.
Documentează-te mai bine, mergi la un centru de planing familial sau ginecolog și ascultă ce-ți vor spune aceste persoane cu vaste cunoștințe în domeniul ginecologic și ai să-mi dai dreptate.
Citește cărți de specialitate, studii în domeniu, cauză și efect, etc.
Ai ales răspunsul care îl doreai să fie de partea ta, nu a-l realității.
Opțiunea ta, decizia ta, consecința ta.
Ești propriul tău arbitru și faci ce vrei cu corpul tău.
Mă repet, nu am răspuns cu intenția de a te jigni!
P. s.: răspunsul nu a fost tâmpit, te arunci prea mult în față și nu este bine...
Pa, pa.

| adriana12 explică:

Multumesc legiuitoarea! dar nu iti mai face cruce cu ambele maini...asta suna a jicnire! happy

luciana
| luciana a răspuns:

Draga mea, am sa ma abtin de ati mai da vreun sfat vreodat ', nu m-am gandit, ca asa naiva cum esti, mai poti sa ne pui si la punct,- jignindu-ne,- in loc sa ne multumesti de sfatul si timpul pierdut pentru tine si sanatatea ta, dar tu ne trimiti in alte locuri..., si ne faci "demodate", dar esti cu mult mai naiva decat mi-as fi putut imagina, scuza, dar in secolul asta nu e posibil sa fii asa! intentia mea si a celorlalti, a fost doar spre binele tau, dar TU esti cea care decizi CE si cum FACI cu tine si corpul tau. Imi par rau de Intentia mea buna de a te sfatui ca de la o mama la fiica si cred ca mama ta nu stie nici ca O Faci si nici Cum O Faci! Nici acum nu imi pot gasi raspuns cum poti gasi placere aratandu-te asa patata si expunandu-te iubitului tau, in situatia cea mai defavorizata,
of, nici nu vreau sa ma gandesc, dar din inaltimea varstei mele, ma retrag, lasandu-ti loc sa mai reflectezi asupra a ceea ce noi toti, am incercat sa te convingem... Numai bine sa iti dea Dumnezeu, multa intelepciune si sanatate, dar, Varsta isi spune cuvantul ...Lucien.