| Cindy_9809 a întrebat:

Am un prieten de vreo 3 luni.am inceput relatia asta ca o simpla incercare dar avand in vedere ca anul trecut pe vremea asta nu ne prea suportam, ne intelegem chiar foarte bine.la inceput imi era clar ca el tine mai mult la mine decat tineam eu la el, dar acum mi se pare ca s-a inversat roata...intotdeauna e asa de plictisit si indiferent.ma mai pupa din cand in cand atunci cand il intreb ce are, iar apoi revine la stare lui de plictiseala.incep sa cred ca s-a cam plictisit de mine desi imi spune ca ma iubeste...cred ca am si eu o vina in asta, faptul ca i-am acordat multa atentie, intotdeauna am fost draguta etc, dar daca eu fac pe indiferenta spune ca mie nu-mi pasa si tot el se supara

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cindy...eu cred ca nu e cazul sa te ingrijorezi.Ai spus ca la inceput el tinea mai mult la tine decat tu la el iar acum ti se pare ca s-a inversat roata. Dar asta nu inseamna ca el sa-si fi schimbat sentimentele.Acum e sigur ca si tu il iubesti si stie ca vei fi cu el orice s-ar intampla. A incheiat lupta de a te cuceri. Poate trece printr-o perioada mai grea, cu totii avem perioade mai grele insa tu incearca sa vorbesti cu el si sa-l ajuti sa depaseasca momentul.Nu te indoi de sentimentele lui, ci doar incearca sa vorbesti deschis cu el si sa afli ce are.Ai rabdare caci timpul le rezolva pe toate.

2 răspunsuri:
| Marius_7427 a răspuns:

Ii trece in timp... eu cred ca ar trebui sa vb cu el...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci bagati ceva in ea de relatie