Din moment ce iti ''reaminteste'' ca ai iubit, probabil ca bate apropo la faptul ca daca nu erai intr-o relatie situatia dintre voi ar fi decurs altfel, in sensul ca ti-ar fi putut spune mai multe si si-ar arata simpatia altfel, iubitul tau in momentul de fata fiind un inconvenient. Dar, uite, daca spui ca iti este destul de bun prieten, nu face mare prostie sa ii arati ca ai si un altfel de sentiment pentru el, deoarece situatie va ajunge in alt punct, ma refer la o posibila relatie. Si eu am fost impreuna cu un foarte bun prieten, il consideram frate, si... la prima intalnire ca si cuplu, in momentul in care l-am sarutat mi-am dat seama ca facusem o greseala, despartindu-ne, relatia dintre noi s-a racit. Asta e parerea mea pentru ca stiu cum e! . Sper sa reusesti sa vorbesti si cu el, asa este cel mai bine, dar nu il lua direct, de la un subiect, deviaza, usor, astfel nu se va simti in minoritate!
Hmm depinde! Se poate ca intre voi sa fie o sincera prietenie dar poate fii si o prietenie transfortama intr-o iubire! Dar daca tu te confesezi lui, el nu poate sa iti zica sa te desparti de actualul pentru el! Lasa lucrurile sa decurga normal si vei vedea cu timpul daca intre voi e o prietenie sincera, sau ii place de tine!
Nu wtf, imi iubesc iubitul! dar nu vreau ca prietenul meu sa ma placa. de aia intreb
Mare treaba nu este, spune-i acelui ca intelegi ce vrea sa zica, dar ca tu nu te desparti de actualul deoarece relatia voastra merge foarte bine, iar pe el il simpatizezi ca pe un amic
Nu poți știi sigur până nu îți spune el că te place.
Doar un sfat din propria experiență:Nu merită să strici o prietenie pentru o relație.Doar dacă ești convinsă că veți putea fi prieteni după ce nu o să mai fiți într-o relație(ceea ce se întâmplă rar).
Te vrea, dar are bun simt, sau poate ii e frica sa se bage si poate sa strice o relatie, eu sincer zic ca te place dar nu atat de exagerat ar fi frumos sa-i acorzi niste atentie poate sa iesiti la un suc ceva sau sa va plimbati ceva si daca vezi ca se schimba si devine afectos si foarte interesat de tine Inseamna ca te place si cam prinde sentimente pentru tine
linarkfts întreabă: