| dyDix a întrebat:

Am un prieten la bloc care pur si simplu nu il inteleg.Imi spune de fiecare data te iubesc, esti frumoasa, si chestii de genu` asta., dar de fapt nu e adevarat, imi spune vrei sa te combini cu mine?, si a 2-a zi spune ca e vrajeala, doar m-a sarutat si ma enerveaza ca spune ca nu ma iubeste. ce sa cred?

Răspuns Câştigător
| Octavutzu a răspuns:

Poate ca da ti se pare ciudat dar fiecare isi manifesta iubirea in felul lui, poate ca te place prea mult si ii e frica sa nute faca sa suferi, sau poate invers sa nu ii fie frica sa nu se indragosteasca prea mult de tine si apoi sa sufere. Oricum eu cred ca totusi tine destul la tine. Cel mai sigur cred ca incearca sa te faca pe tine sa te indragostesti de el incet incet sa fie sigur ca atunci cand o sa aveti o relatie o sa il iubesti si nu o sa il faci sa surere, asta e parerea mea si eu cam tot genul asta il fac cu fetele bine avand invedere ca nu ezit sa ii zic ca o iubesc tongue. Intrreabal si tu ce are de gand, daca vrea sa aveti o relatie sau daca vrea doar sa se distreze, ca sa nu apuci sa te indragostesti de el si apoi sa suferi chiar tu mai mult decat crezi tongue succes

3 răspunsuri:
| lextim a răspuns:

Nu-l mai baga in seama. Oricum de iubire nu cred ca poate fi vorba aici. Dar daca tusimti ceva pentru el vorbeste cu el sa clarificati treaba. E cel mai bine.

| alone a răspuns:

Face baza! o da-n vrajeala cu tine ca are el pofta d o limba1

| Dizzydizz a răspuns:

Deci spune ca glumeste poate pentru ca vede ca il refuzi, eu stiu...
asta e parerea mea:-\