Sincer,parerea mea e ca se vede naspa(pentru cei din jur).si eu am avut un prieten era cam cat mine cu 2`3 cm mai inalt si tot mi se parea ca e scund ce sa faci e normal ca toATE fetele as ne dorim baieti mai inalti,cat mai inalti.dar daca baioatul asta merita, adica se comporta frumos etc stii si tu la ce ma refer, ar trebui sa ii dai o sansa.insa daca esti complexata ca e prea scund mai bine lasa`l.o sa vrei sa porti tocuri si nu o sa poti, o sa te simti ca naiba iti spun din experienta
Mda, multumesc de ajutor :*
Niciodata sa nu te intereseze ce zic prietenii conteaza intelegerea in cuplu NU CE ZIC " PRIETENII"
Da? m-ai facut sa ma simt mai bine ... mersi :*
) Si ce iti zic prietenii?
Parca mi-l imaginez pe un coleg : " ce-i cu momau asta? ce-i cu fraieru asta? il pupi in frunte. nu poti scapa de gura lumiiii...
Aolo ca eu rad cand ii aud)))))) zi-le si tu : ce daca e momau e frumosss:X si e al meuuu=p~)))))))))
Daca prietenii tai sunt c u adevarat alaturi de tine nu vor spune lucruri rautacioase.si pana la urma ce conteaza, parerea lor sau faptul ca voi sunteti fericiti.lasa fata lumea sa vorbeasca iubiti-va mult
Nu ne iubim inca... sunt de 2 zile cu el... nu stiu ce sa zic.
Aa. pai nu dc sa fie vre`o problema?
Eu intodeauna am vrut sa am un prieten foarte inalt... ma gandesc ce o sa zica prietenii... stii cum sunt ei.
Da dar totusi daca stii ca el tine mult la tine ...pnm l-ai dezamagii dar daca u crezi ca nu vrei putea avea niciodata sentimente fata de el atunci spune-i acum mai trz va fi prea tarziu